Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Bőröregedést gátló arckezelések

2023.08.21
Bőröregedést gátló arckezelésekA bőröregedést gátló arckezelések célja, hogy a kezelés javítja a bőr kondícióját, oxigénellátását, táplálja és stimulálja a kollagénszintézist, feszesítse a bőrt, és aktiválja a bőr természetes regenerációs folyamatait. A bőrfiatalító, bőröregedés gátló, luxus arckezelések segítenek fiatalon tartani a bőrt.

Kényeztető kozmetikai kezelések

Bőröregedést gátló arckezelések. Ha megállnál egy pillanatra lazítani, pozitív élményeket gyűjteni, és a bőröregedést gátló anyagainktól kisimulni, jelentkezz be a Péceli kozmetikushoz. A kényeztető kezelésben az arcmasszázs is benne van, mert a masszázs az egyik legfontosabb eleme a relaxálásnak. Merülj el a kényeztetésben egy stresszes nap után a kozmetikus kezei alatt. 

Bőröregedést gátló arckezelések

A bőr öregedésének folyamata eddig megállíthatatlan, de a jeleit késleltetni tudjuk. Az aha bha hámlasztó kezelések megújítják a bőrt.

Rf kezelés

Rádiófrekvenciás RF arcfeszesítő kezelés, idővel a kollagén mennyisége csökken, így sajnos a bőrünk rugalmassága is csökken, ebben nyújt segítséget a rádiófrekvenciás arckezelés.

  • finom ráncok simítására
  • anti-aging hatás céljából,
  • bőrfeszesítésre
  • tömörebb bőrszerkezet céljából
  • arc lifting céljából
  • a kötőszövetek erősítésére okán

A rádiófrekvenciás arckezeléskor egy rádióhullám frekvenciát kihasználva segít, hogy a bőr megújuljon a ráncok halványodjanak. A rádiófrekvenciás arckezelés a bőr kollagén termelődését serkenti, a kollagén rostokat feszesíti. Ahhoz, hogy a kollagén termelés beinduljon újra meg újra ingerekre van szüksége a kötőszöveti sejteknek, így kúraszerűen kell kezelni a bőrt. A mélyebb ráncok mélysége csökkenhet, a pici ráncok kisimulnak, aktiválja a bőr természetes regenerációs folyamatait.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában