Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Carboxy kezelés

2023.07.25

Carboxy kezelés 

A carboxy kezelés hatékony és látványos arckezelés. Carboxy terápia széndioxidos arcfiatalítás, megnövekedett oxigénszinttel. Természetes arcfiatalító arckezelés. Speciális maszk kerül az arcra, ezen keresztül a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeiben fejthetik ki hatásukat. A carboxy maszkkal a bőr alá juttatjuk a szén-dioxidot, így a bőr oxigénszintje megnő.

Carboxy terápia ára 

15.000 Ft tól

Kollagén kezelés - Carboxy therapy maszk kezelés. Széndioxidos arckezelő kezelés növényi összetevőkkel, a bőr oxigénnel való feltöltése. Ahogy idősödünk a bőr oxigénfelvétele csökken, a sejteknek szükségük van rá, ha nem megfelelően végzik a dolguk gyorsíthatja az öregedés jeleit. Rugalmatlanabb bőr, fakó bőrfelszín, megereszkedett szemhéj, a carboxy terápia ezen segíthet. 

Carboxy maszk

A carboxy maszk hatásos a hegek, ráncok és aknék, striák kezelésére.

A carboxy maszk során a testünkben létrejövő folyamatot használjuk ki a kozmetikában, a bőrünkön át felszívódó szén-dioxid gáz hatását. A vérben, a hemoglobin szállítja az oxigént. Mikor a test azt érzékeli, hogy szén-dioxid halmozódás van jelen a szövetben, akkor oda több oxigént ad le a vérből. Az oxigén miatt fokozódik a keringés, így a tápanyagfelvétel és a felesleges salakanyagok elszállítása is.

Stimulálja a kollagén és elasztin szintézist, igen látványos arckezelés. Feltölti a mélyebb ráncokat, feszesíti a bőrt, hidratáló. Csökkenti a szem alatti sötétebb karikákat. Csökkenti a hegeket, a pattanások után maradt pigmenfoltokat.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában