Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Cellulit kezelés

2023.05.02

Cellulit kezelés kozmetikában, a cellulit bármelyik testalkatnál előfordulhat, elég gyakori bőrprobléma. A cellulit ismertebb nevén a narancsbőr kezelés. Cellulit masszázs 17 kerület közelében, Pécelen. Zsírbontás, cellulit kezelés, karcsúsítás, bőrfeszesítés egy lépésben. A testkezelés kúra után a cellulit jelentősen csökken, javul a bőr textúrája, a bőr rugalmasabb lehet, tónusa javul, a bőr felszíne egyenletesebb lesz. Kezelhető a narancsbőr cellulit ellen masszázs segítségével, de a gépi rádiófrekvenciás kezelés és ezt követően nyirokmasszázs gyorsabb eredményt hozhat. A narancsbőrös comboknak pár hónap alatt búcsút inthetünk. A narancsbőr elleni kezelések a gépi kezelési kúra után a Body Wrapping eljárással fokozhatok, egyszerre méregtelenít, feszesít, simít.

- kötőszövet feszesítés 

- cellulit kezelés 

- kerület csökkentés 

- alakformálás

Cellulit masszázs

Testradírozás és cellulit kezelése egyben. A testradírozás felkészíti a bőrt a hatóanyagok felszívódásához, fokozza a vérkeringést, megakadályozza a zsírfelhalmozódást. A has, csípő és fenék területén végzett üdítő és mélyre ható masszázs. Cellulitos bőr kezelése, a narancsbőr megszüntetése vagy mérséklése a kozmetikai módszerekkel igen hatásos. Cellulit kezelés befejezése a narancsbőr elleni krém.

Cellulit masszázs hatóanyagok: Barna algából kivont zsírbontó hatású összetevők. Koffein, serkenti a zsírlerakódások eltávolítását. Karnitin, felgyorsítja a zsírok lebontását. Taurin alga, stimulálja a mikrokeringést. Barna és vörös algából kivont hatóanyagok. Mentol.

Cellulit masszázs 

✔ Mindhárom cellulit-típus tüneteit kezeli

✔ Segíti zsírégetést

✔ Megakadályozza a zsírlerakódást

✔ Javítja a bőr feszességét

✔ Karcsúbb alak

✔ Sima, feszes bőr

✔ A test körvonalai újraformázottak

Karcsúsít, feszesít, simít, Cellulit masszázs. Testradírozás és narancsbőr simítása egy lépésben. Has, csípő és fenék területén mélyen ható masszázs, karcsúsító aktív hatóanyagokkal. Eltávolítja az elhalt hámsejteket és karcsúsít egyben. A kezelés után zuhanyzás sem szükséges. Cellulit masszázs Pécelen.

Cellulit kezelés
Cellulit kezelés

Hogyan segít a cellulit masszázs?

A Cellulit masszázs segít, hogy a felhalmozódott méreganyagok kiürüljenek, így megszabadítva a testet a káros anyagoktól. Gyorsítja az anyagcsere folyamatokat és a vérkeringést is. A masszázs jó hatással van a szövetekre is, segíti az új kollagén termelést, így a szövetek feszesítését is okozza.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában