Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Cellulit masszázs

2023.04.18

A cellulit ismertebb nevén a narancsbőr kezelés. Cellulit masszázs 17 kerület közelében, Pécelen. Zsírbontás, cellulit kezelés, karcsúsítás, bőrfeszesítés egy lépésben. 

- kötőszövet feszesítés 

- cellulit kezelés 

- kerület csökkentés 

- alakformálás

Testradírozás és cellulit kezelése egyben. A testradírozás felkészíti a bőrt a hatóanyagok felszívódásához, fokozza a vérkeringést, megakadályozza a zsírfelhalmozódást. A has, csípő és fenék területén végzett üdítő és mélyre ható masszázs. 

Cellulit masszázs hatóanyagok: Barna algából kivont zsírbontó hatású összetevők. Koffein, serkenti a zsírlerakódások eltávolítását. Karnitin, felgyorsítja a zsírok lebontását. Taurin alga, stimulálja a mikrokeringést. Barna és vörös algából kivont hatóanyagok. Mentol.

Cellulit masszázs 

✔ Mindhárom cellulit-típus tüneteit kezeli

✔ Segíti zsírégetést

✔ Megakadályozza a zsírlerakódást

✔ Javítja a bőr feszességét

✔ Karcsúbb alak

✔ Sima, feszes bőr

✔ A test körvonalai újraformázottak

Karcsúsít, feszesít, simít, Cellulit masszázs. Testradírozás és narancsbőr simítása egy lépésben. Has, csípő és fenék területén mélyen ható masszázs, karcsúsító aktív hatóanyagokkal. Eltávolítja az elhalt hámsejteket és karcsúsít egyben. A kezelés után zuhanyzás sem szükséges. Cellulit masszázs Pécelen.

Hogyan segít a cellulit masszázs?

A Cellulit masszázs segít, hogy a felhalmozódott méreganyagok kiürüljenek, így megszabadítva a testet a káros anyagoktól. Gyorsítja az anyagcsere folyamatokat és a vérkeringést is. A masszázs jó hatással van a szövetekre is, segíti az új kollagén termelést, így a szövetek feszesítését is okozza.


Cellulit masszázs
Cellulit masszázs

CELLULIT MASSZÁZS

A cellulit masszázs kezeléskor a kombinált masszázs fogások, technikák és hatóanyagok egymás hatását erősítik, fogyasztanak, feszesítenek, serkentik a kezelt területek vér-, és nyirokkeringését. Cellulit masszázs hatóanyagokkal, a cellulit masszázs során alkalmazott masszázs fogások, hatóanyagok egymás hatását erősítik, csökkentik a cellulit göböket, serkentik a vér-, és nyirokkeringését a kezelt bőrfelületen. A testkezelés simábbá és feszesebbé teszi a bőrt. A cellulit masszázs a narancsbőr eltüntetésére hatékony kezelés, előtte érdemes egy rádiófrekvenciás gépi kezelést is igénybe venni. Cellulit masszázs a narancsbőr ellen ideális, de a méregtelenítésre is alkalmas. Az alakformáló masszázs hatóanyagaiban megtalálhatóak a narancsbőr kezelésre alkalmas hatóanyagok, de eltávolítják a méreganyagokat és stimulálja a kollagén szintézist is.

fogyasztó masszázs pécel

ALAKFORMÁLÁS

FOGYASZTÓ MASSZÁZS

Cellulit masszázs

🧩 CELLULIT MASSZÁZS

Narancsbőr eltávolítása speciális hatóanyagokkal

🧩 BEFEJEZŐ KRÉMEZÉS

Testradírozás és cellulit kezelése egyben. A cellulit masszázs előtti testradírozás felkészíti a bőrt a hatóanyagok felszívódásához, fokozza a vérkeringést, ezáltal gátolja a zsírfelhalmozódást. A has, csípő és fenék területén végzett üdítő és mélyre ható cellulit masszázs, test masszázs. cellulit masszázs hatóanyagok: Barna algából kivont zsírbontó hatású összetevők. Koffein, serkenti a zsírlerakódások eltávolítását. Karnitin, felgyorsítja a zsírok lebontását. Taurin alga, stimulálja a mikrokeringést. Barna és vörös algából kivont hatóanyagok. Mentol.

Cellulit masszázs

✔ 3 cellulit-típus tüneteit kezeli

✔ Segíti zsírégetést

✔ Megakadályozza a zsírlerakódást

✔ Javítja a bőr feszességét

✔ Karcsúbb alak

✔ Sima, feszes bőr

✔ A test körvonalai újraformázottak

Zs í r é g e t ő h a t á s

Algából és egyéb zsírbontó hatású összetevőből. Koffein a felhalmozódott víz és méreganyagok elvezetésében is segít.

F e s z e s í t ő h a t á s

Kollagénszintézis serkentő, algából. Az alga és a többi hatóanyag az elasztikus rostokat erősíti.

A cellulit masszázs utáni narancsbőr elleni krém csökkenti a makacs narancsbőr tüneteit. A krém segít mindhárom típusú narancsbőr ellen: zsíros, ödémás, rostos cellulit. A krém gyorsan felszívódik, megkönnyítve az öltözködést. A cellulit kisimul, a bőr feszesebb, a sziluett újraformált.

Kiknek ajánljuk a cellulit masszázs testkezelést?

Azoknak, akik szeretnének segítséggel fogyni, feszesedni, a zsírpárnák eltüntetésének kényelmesebb módját akarják választani. Kúrában ajánlott a testkezelés, 6-10 alkalmat érdemes igénybe venni. Fontos, hogy elegendő folyadékot fogyasszunk, alacsony zsír- és szénhidrát tartalmú étkezést kövessünk, és napi minimum 30 percet mozogjunk. Cellulit masszázs Pécelen.

A cellulit masszázs testkezelés nem ajánlott az alábbi betegségek esetén:

 • szoptatás, terhesség
 • keringési zavarok
 • helytelen májműködés
 • helytelen veseműködés
 • súlyos betegségek esetén,
 • légzési- és szívproblémák esetén,
 • menstruáció ideje alatt,
 • allergiás reakciók esetén.
 • cukorbetegség
 • protézis, vagy pacemaker (gépi kezelés)
 • láz, vagy a kezelni kívánt terület gyulladása
 • bőrbetegségek a kezelni kívánt területen
 • epilepszia, sclerosis multiplex, rákos elváltozás
 • bőrfertőzések, bőrgyulladások, bőrviszketések esetén,
 • mélyvénás trombózis esetén,
 • vénák gyulladása, visszeresség esetén,
 • fokozott vérzékenység esetén

​A cellulit masszázs testkezelés előtt:​

 • beleegyező nyilatkozat, személyes adatlap kitöltése, aláírása

 • egyéni tájékoztatás a kezelésről, a kockázatokról

 • ellenjavallatok kizárása

 • kívánt testrész kiválasztása

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában