Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Elektromos izomstimuláló

2024.07.18

Mikroáramú kezelés

Elektromos alakformálás. Biostimulációs  eljárás olyan gépi eljárás, ami egy nagyon jó módszer az izmok megformázására, a bőr feszesítésére. Megmozdítja az izmokat, anélkül, hogy te tudnád irányítani. Izomstimulálás 


Izom stimuláló kezelés

Izmok tápanyag, vérellátásának fokozása, a sejtanyagcsere, nyirokáramlás élénkítése. Alakformálás, cellulit kezelés, fogyasztás, izomerősítés, helyi kondicionáló izomtorna. Fekve tornáznak az izmaink. Has vagy fenék és comb kezelésekkel.

GÉPI TESKEZELÉS

Ingeráramos fogyasztó, feszesítő testkezelés. Az alacsony frekvenciájú áram a zsírsejtekre hat, így csökkentve azok méretét a mélyebb zsírrétegekben is. A kezelésektől tonizálódnak az izmok, feszesedik a bőr. A nyirokkeringés serkentése miatt gyors méregtelenítési folyamat indul meg.

Ezzel a passzív izomtornával elérhetjük:

alakformálás, izomerősítés 

✔több izomcsoport egy időben történő mozgatása
✔izmok tápanyag és vérellátásának fokozása 
✔sejtanyagcsere és nyirokáramlás élénkítése
✔lokális kondicionáló izomtorna

Ingeráramos alakformálás (izomtorna)

Általában a kezelt zsírpárnákat tünteti el, más testrészre kevésbé hat.

Zsírpárnák csökkentéséhez és a vázizomzat erősítéséhez

A kezelés közben izom összehúzódások fokozzák a kezelt terület vérellátását ezáltal tápanyag és oxigénellátását. A nyirokkeringés élénkül így a bomlástermékek elszállítása erősödik. Egy egy kezelési kúrával akár centiméterekben mérhető lesz. Használatával a mélyebben fekvő izmok is átmozgathatóak.

Hatása:

✔ Izmok tápanyag és vérellátásának fokozása

✔Sejtanyagcsere és nyirokáramlás élénkítése
✔Alakformálás, izomerősítés
✔ Lokális kondicionáló izomtorna
✔Eltünteti a makacs zsírpárnákat
✔csökkenti a has, popsi, comb körméretét
✔Csökkenti a cellulitot, simább feszesebb combok
✔Csökkenti a petyhüdtséget, karon, térd felett, hason
✔Feszesíti a kart

Arckezelés - Lifting kezelőfej

Elektromos izomstimuláló - Az izmok összehúzódása és ellazulása. Az alacsony frekvenciás áram fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait. Mikroáramos arc lifting hatására a bőr feszesebb lehet. Csökkehetnek a ráncok, fokozódik a nyirokrendszer működése. Eltűnhetnek a szemek alatt található táskák és halványodhatnak a karikák.

Elektromos izomstimuláló - Az izmok jeleket kapnak, így izomrándulások jönnek létre, mint egy arcizomtorna. A kezelés hatással lehet az elasztin és a kollagén rostokra, a mikrocirkuláció fokozódik. A kezelés közben bizsergő érzés érezhető, érezni lehet, hogy dolgoznak az izmok. Az elektromos izomstimuláló vélemények általában pozitívak, de picit csipkedősnek érzik. 

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában