Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Hámlasztás utáni bőrápolás

2023.09.08

Közeledik a tél, jönnek a savas arckezelések. AHA-savak azaz az Alpha Hydroxi-Acid ( gyümölcssavak ), jó bőrmegújító, hámlasztó és bőrhalványító tulajdonságokkal rendelkeznek. Megfelelőek aknés bőrökre, pigmentáció halványítására, ráncok kezelésekor. A hámlás folyamata felgyorsul a sejtek osztódása is gyorsulhat így szebb bőrkép alakulhat ki. A gyümölcssavas hámlasztás bőrképjavulást ad az öregedő bőrnek. A fáradt, fakó, megereszkedett bőr sugárzóan üde lesz. A felszíni ráncok azonnal kisimulnak, a mélyebb ráncok a hámlasztás kollagénaktiváló hatása miatt napról napra finomodnak. A bőr hatóanyagfelvevő-képessége nő, a krémek, szérumok, arckezelések hatékonysága is megnövekszik. A bőr nedvességmegkötő-képessége, hidratáltsága, is nő.

A glikolsav egy természetesen előforduló AHA-sav. Az AHA sav fiatalos frissességet és ragyogást kölcsönöz az arcbőrnek, simább bőrfelülettel. Az sav elősegíti a bőr regenerálódását és növeli a bőr feszességét. Csökkenti a vonalakat és a ráncokat, valamint támogatja a bőr hidratáltságát. A bőr feszessé és rugalmasabbá válik, a ráncok láthatóan kisimulnak. A bőröregedés jelei belülről harcolnak és visszafordíthatók. Az eredmény egy megfiatalodott arcbőr. Az arcbőr hámlasztás megújítja az arcot, fiatalosabb külsőt kölcsönöz. 

Hámlasztás után kerülni kell a napfényt, a szoláriumot.

Hidratálni kell a bőrt.

Kerüljük az izzadást hámlasztás után.

Az otthoni kozmetikumaid beszéld meg a kozmetikusoddal.

Retinol használatát fel kell függeszteni.

Kerüljük továbbá a retinoidok, az alfa-hidroxi savakat, a béta-hidroxi savakat.

Hámlasztás után ne vakarjuk, dörzsöljük az arcunk.

Hidrodermabráziós kezelés után:

Lehetséges a bőrpirosodás a kezelés helyén, általában pár órán belül elmúlik. A hámlasztás szükségessé teszi a fényvédő használatát az arckezelést követően. Ne használj utána alapozót, sminket. Az arckezelés után 1-2 napig ne sportolj, sminkelj, egy hétig kerüld a napfényt, szoláriumot, gőzt, uszodát, szaunát.

Hidroabráziót követően nincs különösebb teendőd, az egy gyengéd hámlasztás.Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában