Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Heges bőr kezelése

2023.08.09

Heges bőr kezelése. A ráncok csökkentésére, aknés hegek simítására, a pórusok összehúzására arckezelés. Heges bőr kezelése kozmetikussal. Az arckezelő kúra végeztével a mélyedések csökkennek, a bőr felszíne simább, a texúrája javul, pigmentációja szintén. A heges bőr kezelése hámlasztással kezdődik, a hámszövetek megújulása érdekében az elhalt hámsejteket érdemes hámlasztani. Személy szerint a hidrodermabráziót kedvelem, gyengéden hámlaszt, nyáron is használható. Hydra beauty kezelés, ami hidratál és tisztít egy lépésben. Az elszarusodott bőrt eltávolítják a szennyeződésekkel egyetemben, a pórusokat is kitisztítja. Aknés hegek eltüntetése, halványítása mezoterápiás szérumokkal.

Problémamegoldó arckezelések

A ránctalanító kezelés, heg kezelések, pigmentfolt kezelések és a pirosodó bőr kezelése tartozik ide. A ránctalanító kezelés ideális a napfénykárosodott bőrre, az öregedő bőr fiatalításra, a kisebb nagyobb szarkalábak eltűntetésére, a mély ráncok ellen. A lifting hatású ránctalanító kezelés a bőrt látványosan és tartósan megemeli, az arckontúr határozottabb lesz. Az ultrahangos arckezeléskor különféle hatóanyagokat, vitaminokat, ránctalanító anyagokat, problémamegoldó anyagokat juttatunk a bőrbe.

collagén arckezelés

COLLAGEN BOOSTER

Kollagéntermelést aktiváló kezelés

Heg halványító kezelés

Anti-acne

Érett, problémás bőrre

Érett, problémás bőrre. Akné utáni hegek halványítása, bőrmegújítás, nyugtatás, gyulladáscsökkentés, pigmentfoltok halványítása, piros foltok kezelése, kollagén aktiválása, hidratálás. Belico anti acne arckezelés.

Kinek ajánlom?

-érett bőrre, ahol még problémát okoznak a pattanások, akne utáni hegekre.

🕐 kb. 60-90 perc


Ránctalanító kezelés

Érett bőr ránckezelése. Bőrmegújítás, feszesítés, ráncsimítás, peptides bőrfiatalítás, kollagén termelés aktiválása, hidratálás. Mélyrétegi ránctalanító, hidratáló koktél, bőrtípusnak megfelelő liposzóma + ampulla+szérum, ultrahangos kezeléssel.

Kinek ajánlom? Érett bőrre, ahol már megjelentek a ráncok.

🕐 60-90 perc


Hegek 

Hipertrófiás hegek

A bőrből kiemelkedik, vöröses színű általában, tapintása tömör. Nem nagyobb az eredeti sebnél. Kozmetika a 17. kerület, Ecser, Isaszeg, Maglód, Gödöllő, Kistarcsa közelében Pécelen

Keloidos hegek

  • Színe lehet vörös, sárgás,fehér. Tapintásra kemény, kiemelkedő heg, ami növekszik, túlterjedhet az eredeti sebtől.

Atrófiás hegek

  • Bemélyedéses bőr alakul ki a sérülés helyén.
  • Akne után vagy bárányhimlőt követően is kialakulhat.
  • Akne esetén fontos a gyulladás csökkentése, a fényvédelem is fontos, mert pigmentfoltok is kialakulhatnak.

Savas arckezeléssel szépen javítható a heges bőrkép. Kozmetikai eredmény ragyogó, feszes bőr, halványabb pigmentfoltok hegek


Striák

A striák a bőr mélyebb rétegeiben keletkezett repedések. Terhességi vagy nyúlási csík, előbb vöröses, később fehéres árnyalatú. 

Striák eltüntetése: 

Többnyire halványítani lehet őket. 

Legjobb stria kezelés?  Elég egyéni kinek mi használ és a stria milyen régi. Több kezelés is létezik erre a problémára. Én Dermapen kezeléssel szép eredményeket értem már el. Rádiófrekfenciás testkezeléssel is halványodtak a striák. Lágylézer kezelés is hatásos lehet, de érdemes a kialakulást követően azonnal kezelni.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában