Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Hifu arckezelés, IPL, UH, RF gépi kezelések

2023.12.02

A kezelések során rengetek kérdést tesztek fel a gépekről és azok hatásairól, igyekszem bemutatni jó pár elektrokozmetikai gépet a blogomban.

Elektrokozmetika

Több arc és testkezelő gépi technikát tanulmányoztam az évek során, nálam is több gépet megtalálsz ezek közül. Bőrünk védelmi vonala hasznos, de néhány kozmetikum nehezen tud bejutni a bőr mélyebb rétegéibe, ezen is segítenek az elektrokozmetikai berendezések. Segítségünkre lehetnek bőrproblémák, arc ránckezelés, testkezelés, hámlasztás, feszesítés, szőrtelenítés esetén. Kozmetikai arckezelések

Bemutatok pár gépi kezelést:

Vio

A vio által létrehozott ózon fertőtlenítő hatású, így tökéletes a kozmetikai tisztító kezelések után. A VIO készülék üvegcsövében nemesgázok vannak. Az eszközről szikrák kerülnek a bőrfelszínre, ezt minimálisan érezni fogod.

Ultrahang

Látványos hatóanyag bevitel, a szérumok, hatóanyagok mélyen bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe. A bőrben található erek vérátáramlása fokozódik, így javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátása.

Elektrostimuláció

Mikroáramos Arc Lifting hatására a bőr látványosan fiatalabb lehet. Csökkenek a ráncok, fokozódik a nyirokrendszer működés, a bőr feszesebb lehet. Eltűnhetnek a szemek alatt található táskák és halványodhatnak a karikák.

LED fényterápia

A fény hatás miatt felgyorsult anyagcsere hatására a sejtek hatékonyabban felszívják a tápanyagokat.

Rádiófrekvencia

A kollagén felelős a bőr rugalmasságáért. A kor előrehaladtával csökken a mennyisége, ezért a bőrünk lassan elveszti eredeti rugalmasságát, feszességét, kialakulnak a ráncok, bőrünk megereszkedik, petyhüdt lesz. A rádiófrekvencia felmelegíti a sejteket, így hozzájárul a kollagén termeléshez, a bőr feszesebb, rugalmasabb lehet. Ránctalanító és feszesítő hatású. A petyhüdt bőrt javítja, feszesebbé és rugalmasabbá teszi. Hatásmechanizmusa azon alapul, hogy aktiválja a kollagén termelődését.

Frakcionált rádiófrekvencia

A fókuszált rádiófrekvencia hőenergiája a tipek alatt behatol a bőr mélyebb rétegeibe, ott a kollagénrostokra hat. A bőr felszínén pontszerűen létrejött hőkárosodást okoz, de nem sérti szöveti részeket, a hősérülések miatt először azonnali szövetfeszesítést eredményez. Később a 2-4 hónap alatt felépül az új fibroblaszt állomány.

Lézeres Szőrtelenítés

A bőrbe jutva elnyelődik a szőrtüszőben, ott hővé alakul, így roncsolja a szőrtüsző szerkezetét, a környező szövetek és a bőr nem károsodik.

Hydroderabrázió

Bőrcsiszolás

HIDROABRÁZIÓ

A hidroabráziós csiszolás - eltávolítja az elhalt hámszövetet, szennyeződéseket, méreganyagokat. A hámlasztást a vízsugarával, a kezelés után a hatóanyagok gyorsan felszívódnak, a hámréteg tisztul, megújul. Az elhalt hámsejtek koptatása és a bőr önmegújító folyamatainak beindítása. A kezelőfej ultrahangos vibrációkat bocsát ki, porlasztja a vizet, a rezgések egy szabad szemmel is megfigyelhető víz permetet hoznak létre, hámlaszt, kitisztítja a pórusokat.

Lágy Lézer

Biostimulációs, sejtregeneráló hatással bír. Hatására javul a bőrsejtek légzése és energiatermelése.

IPL TARTÓS szőrtelenítés

A készülék segítségével biztonságosan és hatékonyan távolíthatók el a szőrszálak.

Oxigénterápia

A tiszta oxigén segítségével hatóanyagokat juttatunk a bőr felszínére. Regenerál, fokozza a sejtek anyagcseréjét, javítja a vérkeringést, hosszútávon elősegíti a kollagénképződést.

ELEKTROPORÁCIÓ

Hatékony kozmetikai eljárás az elektroporáció, azaz a tű nélküli mezoterápia.

Hifu pen arclifting

Egy orvos-esztétikai eljárás, ami műtét nélkül emeli meg a megereszkedett bőrt.

Dermapen mikrotűs kezelés

Ráncokra, a bőr javítására, hegekre, tág pórusú bőr kezelésére. Mikrosérüléseket okoz így fejti ki hatását.

Mikrodermabrázió

Bőrcsiszolás

IPL

IPL technológia, képes a pigmentfoltok eltűntetésére, bőrfiatalításra, tartós szőrtelenítésre.

Krioterápia ( Hidegarcvasaló )

A hidegterápiás fej frissíti a bőrt, erősíti a bőr szerkezetét. A melegterápiás fej aktiválja a sejteket, serkenti a vér- és nyirokkeringést, lazítja az izmokat.

EMS

EMS masszázs a több kollagénért. EMS masszázs mód, hogy bőr mikroáramok hatására, hozzájárul a fokozott kollagéntermeléshez.

Ennek eredményeként a bőr rugalmasabbá és simábbá válik. Gyengéden összehúzódnak és elernyednek az arc izmai, javítva, megemelve és feszesebbé téve a bőr tónusát. A stimuláció hatására egyben a helyi vérkeringés is fokozottabbá válik, még több oxigén jut el a bőrsejtekhez, felgyorsul a toxinok elszállítása a sejtekből, az arcbőr felfrissül és megfiatalodik.
Arckezelés Pécel városában.

EPN

Az EPN a hagyományos mikrotűs kezelést (dermapen,MezoPen) és az elektroporációs technikát együtt alkalmazza, együtt hatékonyabb.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában