Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Arcfeszesítés

2023.04.22

Arcfeszesítés

Arcfeszesítés vagy arckontúr javítás  kezelést kúrában érdemes igénybe venni, egy kezelés is lehet látványos, de 6-8 kezelést követően tartós eredmények születhetnek. A mindennapi otthoni ápolás viszont elengedhetetlen az arcfeszesítéshez.  

Facelifting - Arcfeszesítés. A mikroáramos kezelés igen látványos, főleg hatóanyafokkal kiegeszítve és egy igen kellemes lifting masszázzsal.

Arcfeszesítő kezelések

A face lifting gép a bőrben lévő kollagén rostokra jó hatással van, a peptides hatóanyagokkal együtt stimulálja azokat, így a bőr látványosan feszesebbé válik, megemelkedik. Bőrfiatalító kezelés. Az elektrokozmetikai kezelésekkel sokat tehetsz fiatalságod visszaszerzéséért. Ha a bőröd megereszkedett, ideje kezelni. A gépi kezelésre rásegítenek a hatóanyagok, a gép feszesíti a bőrt az összehúzások által, a peptides koktél javítja a ráncokat, az egyenetlen pigmentáltságot. A hatóanyagok mély felszívódását segítik az összetevők, a bőr feltöltődik és simul.


Feszesítő, feltöltő szemkezeléssel, simítja és feszesíti a szem környékét. Küzd a bőröregedés ellen, háromféle peptiddel, hialurosavval, ligetszépe olajjal és periorbitális-komplexszel táplálja az érett szemkörnyéket, a spilanthol botoxszerű hatása enyhíti az izomzattal összefüggő bőrfeszülést és csökkenti a ráncokat. A méz táplálja a bőrt, rugalmassá és puhává varázsolja, a méz bőrregeneráló tulajdonságokkal is rendelkezik. Megemeli a szemhéjat, és csökkenti a fekete karikákat.

arcfeszesítés
arcfeszesítés


Mikor a bőr elveszti rugalmasságát és megereszkedik, az orca, áll, nyak területe is megereszkedik. A kezeléssel a bőr állapotán javítani tudunk gépekkel és a megfelelően kiválasztott termékekkel. A termékekben olyan hatóanyagok, mint a biopeptidek és a hialuronsav látványosan és tartósan lassíthatja az öregedés látható jeleit. Biodroga kozmetika kezelések. A Biodroga készítmények bőrbarát kozmetikumaik a fenntartható szépségápolást képviselik, és nem tartalmaznak kritikusnak tartott összetevőket. Ezért szándékosan tartózkodnak az ásványi olajok, parabének, mikroműanyag részecskék, PEG-ek és szilikonok használatától.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában