Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Lifting kezelés

2023.08.26

Lifting-hatás arckezelés feszesítéssel, lifting kezelés. Megereszkedett bőr feszesítése. Lifting, a bőr feszesítése géppel és hatóanyagokkal. Mikroáramos face lifting  - Mikroáramos Arc Lifting kezelés hatására a bőr látványosan fiatalabb lehet. Csökkenek a ráncok, fokozódik a nyirokrendszer működés. A hosszan tartó lifting hatás kúrával érhető el leginkább. Például heti egyszeri kezelés minimum 3-6 héten át, ez a kúra évente többször megismételhető.

Face lifting arckezelés - arc lifting kezelés

Face lifting Anti-aging szérumos arckezelés. Face lifting Biodroga Anti-aging szérumos arckezelés. Arc lifting kezelés, arc gimnasztika, arc emelő kezelés. A bőr feszesebb lehet, eltűnhetnek a szemek alatt található táskák és halványodhatnak a karikák, lifting-hatás, fiatalabb arckontúr, feszesebb bőrkép. 

Az elektorstimulációs eljárást kombináljuk hatóanyagokkal is, mely során a mimikai izmok stimulálásával, a sejtműködés aktivizálódik. A bőr kollagén és elasztin termelését növeljük, a bőr oxigén ellátottságát szintén. Az elektrokozmetikai gépi kezeléssel a fáradt bőr újra fiatalos lehet. A face lifting gép egy korszerű, nagyon eredményes mikroáramú ránckezelő technika. A Mikroáramos face lifting készülék mikroárammal működik. Az izom-összehúzódások, bizsergő érzést okoznak, pici áramérzettel. A feszes arckontúr megtartásához érdemes arc izom tornát végezni, a segítségével a megereszkedett arcizmok újra formálódnak. Eltűnik a megereszkedés és a petyhüdtség, tónusossá válik a bőr. Kúraszerűen javasolt kezelés, 6-12 alkalom egy kúra, havonta 1-2-szer, fenntartó kezelés 4-6 hetente 1 alkalom. Cél a ráncok kialakulásának a késleltetése, ha már kialakultak, a finomításuk, halványításuk. A kezelésektől a bőr tömörebb és feszesebb lesz. Ha félsz a szikétől, plasztikai műtét nélküli lifting hatás, újra feszes bőr a kúra végén. A kezelés után jöhet az öregedésgátló arcszérum koktél és a feszesítő nyak, dekoltázs szérumok.

Lifting-hatás
Lifting-hatás


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában