Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Lógó has feszesítése

2023.07.04

Fogyasztó és feszesítő kezelés, hatóanyagokkal és ozmózis nyomás fokozással. Testtekercselés vélemény pozitív szokott lenni, kedvelik a kozmetika vendégei. A lógó has feszesítése nehéz feladat, idővel viszont nagyon szép eredményeket lehet elérni testtekercseléssel és rádiófrekvenciás testkezeléssel kombinálva. Fontos, hogy rendszeresen járjunk a kezelésekre, a hatóanyagokkal átíitatott fáslik fokozatosan feszesítik a petyhüdt kötőszövetet. Tavaszi, nyári kezelések.

A test körvonalából alkalmanként akár 1-3 cm csökkenés is elérhető, a speciális fásli és hatóanyag pakolás hatására. Kiváló minőségű, professzionális hatóanyagokkal. Testtekercselés vélemény, a vendégeim imádják ezt a gyors alakformálást. A hasi bőr feszesítése céljából is ideális testkezelés.

Fáslis testtekercselés

Az előkészített nedves fáslikat a bokától kezdődően a combra, a fenékre és a hasra tekerjük.  Testtekercselés vélemény. Alkalmas lehet akár a cellulit kezelésére, bőr szépítésére, nyúlási és terhességi csíkokra, laza, lógó bőr feszesítésére, ideális a diéta rásegítésére.Testekercselés hatásai

- a bőr feszességét fokozza

- narancsbőr kezelésre hatásos

- javítja az anyagcserét

- méregtelenítő hatású

- karcsúsító

- puhítja a bőrt

HETI 1X

Rf testfeszesítés

A RÁDIÓFREKVENCIÁS TESTKEZELÉSKOR 40-42°C-ra melegítjük fel a bőrt, így beindítva a zsírbontást és a zsírsejtek roncsolását. Karcsúsító-alakformáló, zsírbontó kezelés, belsőleg melegíti fel a zsírszövetet, feszesíti a kollagén rostokat. A rádiófrekvenciás testkezelés csökkenti a helyi zsírpárnák méretét, növeli az izmok vérellátottságát. A rádiófrekvenciás testkezelés feje hexapoláris rádiófrekvencia, egy újabb és fejlettebb rádiófrekvenciás technológia. Két tripoláris összekapcsolódást jelent, LED fénytechnológiával, a vörös fényhullámok a bőrsejt-állomány megfiatalításában segítenek. Rádiófrekvenciás testkezelés 

ALAKFORMÁLÓ PAKOLÁS

 • Koncentrált hatóanyagos fásli. Stimulálja az anyagcserét és aktiválja a zsírégetést. A hatóanyagok magas koncentrációja a méreganyagok és a toxinok eltávolítását célozza meg.

Milyen esetekben nem ajánlom a kezelést?

 • epilepszia
 • daganatos megbetegedések esetén
 • menstruáció alatt 
 • terhesség, szoptatás
 • láz
 • cukorbetegség
 • sebes, sérült bőrön
 • keringési- légzési- és szívproblémák esetén
 • allergia a hatóanyagokra

Kezelések előtt a vendég a kozmetikust tájékoztassa, bármilyen megbetegedésről, allegiáról.

ALAKFORMÁLÓ PAKOLÁS

 • Koncentrált hatóanyagos fásli. Stimulálja az anyagcserét és aktiválja a zsírégetést. A hatóanyagok magas koncentrációja a méreganyagok és a toxinok eltávolítását célozza meg. Karcsúsító testkezelés Pécelen a XVII. kerület, Isaszeg, Ecser, Gödöllő, Nagytarcsa, Maglód közelében. 


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában