Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Alakformálás 17. kerület közelében 

2023.03.12

Mivel tud többet adni egy kozmetikus?

Kozmetika Pécelen

A kozmetikai kezeléssel pár bőrprobléma is orvosolható, kellemes kikapcsolódás és bónuszként szebb, feszesebb bőrrel is távozhatsz. A kozmetikus személyisége döntő fontosságú, van akivel sikerül egymásra találniuk, de sajnos van akivel nem. Ha tökéletes az összhang, jól érzitek a kezelés alatt magatokat, persze így is lehet rossz napja valamelykőtöknek. A kozmetikusok gyakran a vendég lelkét is ápolják, elmondhatod örömöd, bánatod, titkod megőrzi. A vendég és a kozmetikus viszonya hasonló az orvos-beteg viszonyhoz, bizalmon alapszik. Személy szerint én igyekszem minden kezelésem kipróbálni, sokáig tesztelek termékeket a saját bőrömön, így jobban tudom, milyen érzés, milyen hatása van. Arckezeléseket és testkezeléseket is heti szinten használok, mert úgy hiteles, ha rajtam is látod egy egy kezelés végeredményét. Kozmetika Pécelen

Fontos, hogy a készítmények hatásosak legyenek, amivel a kozmetikus dolgozik, az ár is fontos tényező. Az olcsó kezelésekkel szemben fenntartásaim vannak! A hatásos professzionális kozmetikumok terén a kozmetikusnak is mélyen a zsebébe kell nyúlni, sokba kerülnek. Ott van még a rezsiköltség, a gépek megvétele, a textíliák tisztítása, a tanfolyamok.

A bőrünk letisztítása és ápolása remélem egy mindennapos rutin otthon. A kozmetikában több készítményt használunk egyidejűleg a bőrödön, professzionális gépekkel kiegészítve.

Fontos, hogy alaposan kielemezzük a bőröd, mert nem mindegy milyen terméket használsz. A nem megfelelő hatóanyagokkal akár még erősítheted is a problémát. 

Kozmetikus Pécelen

Okos szépségtanácsadás


Okosan kell kezelést választani, ezt bízd inkább a kozmetikusodra, ami a barátnőd bőrének jó volt, lehet neked nem ideális. A kozmetikában professzionális készítményeket használunk, ezen készítményeket személyre-szabottan állítunk össze. Kozmetika Pécelen

A péceli kozmetikus megállapítja a vendég bőrtípusát, ezáltal megtaláljuk a tökéletes bőrápolókat. Relaxáló élményben lehet részünk, egy jól elvégzett kozmetikai masszázstól.

Tesformazás a 17. kerület közelében, Pécelen.
 
Feszesebb bőrre vágysz?

rádiófrekvenciás testkezelés 


A kezeléstől:

🫧beindul a kollagén szintézis

🫧fogyaszt

🫧csökken a stria és a cellulit

🫧tűnik a petyhüdtség

🫧a bőr feszesebb és tónusosabb lesz


alakformálás, fogyás, testkezelés, rádiófrekvencia, feszes bőr, kollagén

 

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában