Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Két szemöldök közötti ránc eltüntetése

2023.04.05

Szemöldök közötti ránc eltüntetése kozmetikus arckezelésekkel. Mimikai ráncok a folyamatosan ismétlődő izomösszehúzódás kapcsán alakulnak ki nevetéskor, esetleg homlokráncoláskor, hunyorításakor. 

Személy szerint nem használtam még botoxot, de olyan hatóanyagokat igen, amik botox hatásúak. Egyik kedvenc márkám kezelései között is találtam ilyet, előszeretettel használom is. Kozmetika a 17. kerület, Ecser, Isaszeg, Maglód, Gödöllő, Kistarcsa közelében Pécelen

Botoxszerű hatással a mimikai ráncok ellen, sejtaktiváló, kollagén és elasztin rostok rugalmasságát javító peptid terápia a ráncok ellen. Hangzatos ígéretek, amik igazak is, nálam biztosan, saját bőrömön tesztelem folyamatosan. Professzionális kozmetikai arckezelésben javaslom, de pár termék otthon is használható.

Két szemöldök közötti ránc eltüntetése 

Kinek ajánlott ilyen kezelés:

  • vízhiány estén
  • fakó, élettelen bőr esetén,
  • bőrfelszíni ráncoknál,
  • rugalmatlan bőr esetén
  • mimikai ráncoknál

Hatékony ránckezelő és kényeztető arckezelés, tartalmaz szemkörnyék ápolást a meglévő ráncok halványítására és a ráncok kialakulásának megelőzése céljából. Botoxszerű hatóanyagai ellazítják a mimikai ráncokat. Hatóanyag keverékei nedvességpótló és bőrpuhító anyagokat tartalmaznak, továbbá vitaminokat.


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában