Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Ránctalanító arckezelés

2023.08.20

Ránctalanító arckezelések

Ránctalanító arckezelés. A legjobb ránctalanító arckezelés mindenki számára más lehet. Az életkor, a bőr állapota határozza meg. Bőrfeltöltő növényi őssejtes arckezelés jó kezdet lehet a ránctalanító kezelés elkezdéséhez. A növényi őssejt hatékonyságát növeljük a legmodernebb hatóanyagokkal, bőrtápláló ránckezelő hatóanyagokkal, vitaminokkal, növényi olajokkal. A kezelés segít hogy aktiválja a bőr természetes önregeneráló folyamatait. Az arckezelés látványosan csökkenti a ráncokat, javítja a bőr feszességét és növeli hidratációját. A ránctalanító arckezelés kúra végén a bőr simább, feszesebb, fiatalosabb megjelenést adhat. 

Ránckezelés

Ha érzékeny a bőr, de anti-aginget is szeretne. A növényi őssejtektől a ráncok mélysége esetemben szépen csökkent, a bőr hidratáltsága jobb volt, feszesebb, a bőr felülete finomabbá vált. A ránctalanító arckezelés kúra végén  bőr sugárzóbb és fiatalosabbá válik. A liposzómába és ceramidba kapszulázott hialuronsav hatóanyagok csökkenthetik a ráncok mélységét. k

A ránctalanító arckezelés ideális a napfénykárosodott bőrre, az öregedő bőr fiatalításra, a kisebb nagyobb szarkalábak eltűntetésére, a mély ráncok halványítására. A ránctalanító arckezelések során fontos a szemöldök emelés, a szemkörnyék ránctalanítás is.  Több kozmetikai eljárás is alkalmas a feszes, fiatalos bőrért,  a petyhüdt bőr megemeléséért, a ráncok csökkentéséért. A face lifting gép is jó kiegészítője a ránctalanító arckezelésnek, ez a kezelés az arc mikroizomzatának tornáztatása.

Tartós ránctalanítás

A tartós ránctalanítás számomra az mikor rendszeresen járunk szakemberhez és otthon is megfelelően ápoljuk a bőrünk.  Bőrfeltöltő arckezelés, ránckezelés.

Arc ránctalanítás

A szérumoknak és az ultrahang hullámoknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben beindítja a kollagén termelődést, ránckezelés. Lehet kérni, hogy az arc ránctalanítás kezelésen felül még a dekoltázs és nyak területét is kezeljük. A legtöbb kezelésben benne van egy dekoltázs kezelés is, de fokozhatjuk erősebb szérumokkal  is külön kezelésekkel.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában