Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Legjobb szemhéj feszesítő

2023.05.22

Kontúrterápia

Legjobb szemhéj feszesítő

Felhúzza a megereszkedett szemhéjakat, feszesíti a bőrt, kúraszerű használatával. Érdemes gépi arckezelések vegyíteni a hatóanyagos arckezelésekkel.

Megereszkedett szemhéj eltüntetése
Megereszkedett szemhéj eltüntetése

Kontúrterápia mikroárammal, a legjobb szemhéj feszesítő, amit próbáltam. A tónusát vesztett bőrre javallott kezelés. Az arc vonalainak megemelése a cél. A petyhüdt, megereszkedett bőr feszesítése, a megereszkedett szemhéj eltüntetése. Mikroáramos Arc Lifting kezelés hatására a bőr látványosan fiatalabb lehet. Csökkenek a ráncok, fokozódik a nyirokrendszer működés, a bőr feszesebb lehet. Eltűnhetnek a szemek alatt található táskák és halványodhatnak a karikák. Az elektorstimulációs eljárást kombináljuk hatóanyagokkal is, mely során a mimikai izmok stimulálásával, a sejtműködés aktivizálódik. A bőr kollagén és elasztin termelését növeljük, a bőr oxigén ellátottságát szintén. A face lifting gép egy korszerű, nagyon eredményes mikroáramú ránckezelő technika. Az izom-összehúzódások, bizsergő érzést okoznak, pici áramérzettel. A feszes arckontúr megtartásához érdemes arc izom tornát végezni, a segítségével a megereszkedett arcizmok újra formálódnak. Eltűnik a megereszkedés és a petyhüdtség, tónusossá válik a bőr. A készülék mikroárammal működik. Kúraszerűen javasolt kezelés, 6-12 alkalom egy kúra, havonta 1-2-szer, fenntartó kezelés 4-6 hetente 1 alkalom. Cél a ráncok kialakulásának a késleltetése, ha már kialakultak, a finomításuk, halványításuk. A kezelésektől a bőr tömörebb és feszesebb lesz.

A szemhéj feszesítő  kezelés mire jó?

- ráncokra, szarkalábakra,
- öregedő, petyhüdt bőrre,
- szem körüli táskák halványítására,
- az arckontúr újraformálásának elősegítésére,
- a szemöldök megemelésére,
- a nyak és toka izmainak edzésére,
- visszaerősíti az arcizmokat

Szemhéj feszesítő ellenjavallat:

- terhesség
- melanoma
- fém implantátumok
- epilepszia
- cukorbetegség
- akne
- hiperérzékeny bőr

Megereszkedett szemhéj eltüntetése

Számos modern kozmetikum is rendelkezésre áll, amik az anti-aging hatásukkal otthon is segítenek. A szemránc készítmények olyan innovatív összetevőket mint a növényi őssejt kivonatokat, peptideket is tartalmaznak, amik lassítják a bőr öregedését, és a rugalmasságát is elősegítik. Petyhüdt szemhéj kezelés a 17. kerület közelében Pécelen. Legjobb szemhéj feszesítő kezelésekkel, a megereszkedett szemhéj eltüntetése.

Megereszkedett szemhéj eltüntetése

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában