Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Ránckisimító kezelés

2023.04.02

Szemkörnyék kozmetika Pécelen

Homlok barázdák, a szem körül a szarkalábak és a száj körüli ráncok kezelése.

Több szemránckezelő anyag és gép közül tudok válogatni, annak függvényében milyen szem körüli problémával érkezel hozzám. Felsorok párat..


Biodroga szemránc kezelések

1.Szemkezelés, ami intenzíven hidratálja a szemhéj bőrét. Csökkenti a fekete karikákat. Hyaluronsavat és kávét tartalmaz, a zöld kávéból származó koffein például serkenti a bőr vérkeringését, és segít megszüntetni a bőr energiahiányát. Anti-stressz komplexet, E-vitamint és shea vajat is tartalmaz.


2.Feszesítő, feltöltő szemkezelés, simítja és feszesíti a szem környékét. Küzd a bőröregedés ellen, háromféle peptiddel, hialurosavval, ligetszépe olajjal és periorbitális-komplexszel táplálja az érett szemkörnyéket, a spilanthol botoxszerű hatása enyhíti az izomzattal összefüggő bőrfeszülést és csökkenti a ráncokat. A méz táplálja a bőrt, rugalmassá és puhává varázsolja, a méz bőrregeneráló tulajdonságokkal is rendelkezik. Megemeli a szemhéjat, és csökkenti a fekete karikákat. Kép forrása: Biodroga


3.A rugalmasságát és feszességét veszített szemkörnyék ránctalanító hatású szérumos kezelése. A sejtmegújító hatóanyagokat tartalmaz, megemelik a felső szemhéj bőrét. Csökkenti a mimikai ráncokat. A bőr természetes méregtelenítő folyamatait beindítva csökkenti a szemkörnyéki karikákat, duzzanatokat. 

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában