Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Száj körüli függőleges ráncok eltüntetése

2023.06.20

Felső ajak feletti ráncok eltüntetése kozmetikai kezeléssel. Több arckezelésünk is igen hatásos a száj körüli függőleges ráncok eltüntetésére, halványítására. Az egyik a retinol kezelésünk. A retinol azaz az A-vitamin serkenti a kollagén szintézist, késlelteti a kollagén természetes lebomlását. A másik sikeres kezelés a tűs vagy tű nélküli mezoterápiás arckezelés és a kollagén szálak, ideális a száj körüli ráncok kezelése céljából. A száj feletti ráncok halványodnak.  felső ajak feletti ráncok eltüntetése arckezelésekkel. A kollagén a legfontosabb a bőr feszességének megőrzésében. A retinol a mély ráncok esetén is hatékony, kúraszerűn alkalmazva. A száj körüli függőleges ráncok eltüntetése arckezelésekkel, kúraszerűen. Arckezelésekkel a száj körüli függőleges ráncok eltüntetése hosszútávon sikeres lehet, de halványítani lehet. Azt tudni kell, hogy a mély ráncokat eltüntetni teljes általában nem lehet, halványíthatni a száj körüli ráncokat viszont eredményesen tudjuk. A felső ajak feletti ráncok eltüntetése kollagén szál kezeléssel is nagyon eredményes. Az ajak feletti ráncok eltüntetése kollagén szálakkal. A kollagén szálak a ráncok mélyére beülnek és a fecskendőben lévő hatóanyagokkal együtt kitöltik a ráncokat, ezzel látványosan kezelik a felső ajak feletti ráncokat. A nevetőráncok eltüntetése kezelésekkel, a rendszeres arcmasszázs hatásos a nevetőráncok kisimítására, hatóanyagokkal, pakolásokkal. A függőleges irányú marionett ráncok kezelése kúraszerűen, felső ajak feletti ráncok eltüntetése.

👍 felső ajak feletti ráncok eltüntetése
👍 mély ráncok eltüntetése

👍 száj körüli ráncok feltöltése

Száj körüli ráncok feltöltése

Függőleges ráncok a száj körül?

Mitől alakul ki idő előtt?

-A mozgástól, többet használjuk, beszédre, evésre, ivásra, dohányzásra.

-UV sugárzás

-Nem megfelelő arcápolás

Száj körüli ráncok feltöltése

Ha kialakult, vágjunk bele egy erős arckezelésbe és ápoljuk otthon is rendszeresen. Száj körüli függőleges ráncok eltüntetése, halványítása arckezeléssel.

Ha nem megfelelően hidratált a bőr és a kor miatt csökken a kollagén termelődés a ráncok hamar megjelennek. A mimikai izmok használata is elősegíti a száj körüli ráncok előfordulását. A dohányzás még jobban hozzájárul a kialakulásukhoz, a füst és a csücsörítés miatt. Nevetőráncok eltüntetése - Az öregedés folyamán az arc petyhüdtsége kihat a száj körüli ráncokra is, így egészében kell kezelni az arcot, feszesíteni kell az orca részét is.

Felső ajak feletti ráncok eltüntetése - mérséklése

- Speciális ránckezelő masszázs

- Retinolos, hyaluronsavas arcfeltöltés ultrahanggal

- Feszesítő, ránckezelő maszkok

- Rádiófrekvenciás arckezelés

- Kollagén szálas kezelés

- Carboxy terápia

- Savas arckezelések

- Tűs dermapen kezelés

Száj körüli ráncok feltöltése 

Ráncok eltüntetése Kontúrterápia mikroárammal. A tónusát vesztett bőrre javalott kezelés. Az arc vonalainak megemelése a cél. A petyhüdt, megereszkedett bőr feszesítése. Első lépés az alapos hámlasztás, ezt követően carboxy maszk kezelés, utána jöhetnek az értékes hatóanyagok gépi kezeléssel, végül egy masszázs.

A szérumokkal feltöltjük a ráncokat és bőrfeszesítő hatása van, botoxszerű hatóanyagokkal lazítjuk és kisimítjuk a mimikából adódó ráncokat, a hyaluronsavas szérum pedig hidratálja a bőrt.

A retinolos szérum csökkenti a ráncokat, javítja a bőr nedvességtartalmát, feszességét. --> száj körüli függőleges ráncok eltüntetése, halványítása

Vitaminok élénkítik a bőrt, az oligopeptidek serkentik a kollagén képződést és megelőzik a ráncok kialakulását. Felső ajak feletti ráncok eltüntetése, halványítása kozmetikában, Pécelen a 17. kerület közelében. Száj körüli ráncok feltöltése

A száj körüli függőleges ráncok eltüntetése céljából a kúraszerű arckezelések után egy kollagén száll kezelési kúrát javaslok. A kollagén szál beül a ráncok mélyébe és onnan tölti fel a barázdákat. A szálak mellett peptideket és egyéb értékes hatóanyagokat tartalmaz, ami simítja és feltölti a bőrt. Felső ajak feletti ráncok eltüntetése kozmetikai kezelésekkel. Télen érdemes egy savas vagy egy tűs dermapen kezelési kúrát is igénybe venni.


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában