Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Szem alatti karikák eltüntetése

2023.09.16

Szem alatti karikák eltüntetése - Szem alatti karikák - A megfelelő arckezelés és az otthoni szemkörnyékápoló hidratál, ránckezel, erősíti a szem körüli bőrt, véd a sötét karikáktól és a szem alatti táskáktól. A szem alatti karika kezelése hosszútávú feladat. A szem alatti sötét karikákat az erek is okozhatják, besötétedhet a bőr, ha a test nem kap elég oxigént, nedvességet, nem megfelelő a keringés. Arckezelés a szem alatti karikák ellen. Szem alatti karikák feltöltése árak a kezeléstől függ.

A szem alatti karika töltés télen a nano tűs mezopen géppel szépen megoldható, kúraszerűen 6-8 alkalom, szem alatti karikák feltöltése hyaluronsavval és egyéb értékes hatóanyagokkal. A hialuronsavas szem alatti feltoltes ultrahangos géppel is szép eredményeket tud adni, a szem alatti ránc eltüntetése a kezelés kellemes mellékhatása lehet. A legtöbb carboxy kezelés hat a szem alatti karikák ellen és halványítják és csökkenti a sötét karikákat a szem alatt. Ezt a kezelést is kúraszerűen javaslom.

szem kezelés

Szem alatti karika eltüntetése. Átfogó kezelés a szemkörnyék 6 fő bőrproblémájára. Szem alatti karikák eltüntetése céljából. Megcélozza a szemkörnyék hatékony fiatalítását, az öregedés első jeleivel szembeni küzdelmet és természetesen a problémák megelőzését. Bőrfiatalító és bőrszínjavító hatás akár már 1 kezelés után is. kezelés szem alatti karikák ellen.

KINEK AJÁNLJUK AZ EYE COMPLEX CARE KEZELÉST?

  • Szemkörüli ráncokra
  • A szemzug elmélyülése esetén
  • Szem alatti elszíneződésekre
  • Szem alatti karikák eltüntetése 
  • Szemkörnyéki puffadtságra
  • Vékony és rugalmatlan bőrre
  • Lógó szemhéjakra

Szem alatti ráncok feltöltése

Járj rendszeresen szakemberhez, a gépekkel és a hatóanyagokkal rendkívül szép eredményeket értünk már el, kozmetikus Pécelen, TünDerma kozmetika.

Szemráncok

A szem ránctalanítása, a mimikai, szem körüli ráncok eltüntetése 30-40 éves kor körül előtérbe kerülhet. Szem alatti karikák eltüntetése korábban is.

Egy jól megválasztott kezeléssel és kiegészítve otthon ápolással, vissza tudjuk szerezni bőrünk rugalmasságát, csökkenthetjük a szem körüli ráncok mélységét, számát.

Arcunkon a legvékonyabb bőr a szemkörnyékén van, ezért külön ápolást igényel.

Szem alatti karikák ellen 

Legtöbb panasz eddig a lógó szemhéjről, a táskás szemekről, szem alatti karikák eltüntetése, a barna karikás szemekről, vagy a szarkalábakról szólt. Egy kozmetikus hatóanyagokkal és elektorkozmetikai gépekkel tud segíteni a problémán.

Otthon pedig egy jó szemápolóval és némi technikával segíthetsz.

A ránctalanító krémek mellett fontos, hogy belsőleg is hidratáljunk, igyunk megfelelő folyadékot, lehetőleg tiszta vizet. Szem alatti ráncok feltöltése gépekkel és hatóanyagokkal. Szem alatti karikák eltüntetése otthonápoló szemkrémekkel fokozható.

Szemránc kezelés, Kozmetikus Maglód, Ecser, Isaszeg, Gödöllő, Nagytarcsa közelében Pécelen 

Szem alatti karikák eltüntetése hialuronsavval

A szemkörnyék kezelésekbe tehetünk hyaluronsavat is, ami nagyon jól feltölti a szem alatti részt. A hyaluronsav a bőrben is természetesen megtalálható hidratáló, tökéletes hatóanyag, ha vízmegtartásra törekszünk. Szem alatti karikák eltüntetése hatóanyagokkal gépekkel.


Szem alatti karikák eltüntetése szem kezeléssel.

szemránc kezelés
szemránc kezelés

Biodroga Feszesítő szemápolója egyik kedvencem a szemkezelések során

💦 Kisimítja és feszesíti a szem környékét – megfelelő a bőröregedés minden szakaszában.

💦 A NOVO PEPTIDE³ technológia alapját az epigenetikai Pentalactin peptid, a Clothide és egy speciális tripeptid alkotja.

💦 A Pentalactin felgyorsítja a bőrsejtek megújulását, és egységesebb felszínt eredményez.

💦 A Clothide – egy fontos "fiatalság-hormont" utánozva – rugalmasabbá, simábbá és fiatalosabbá varázsolja a bőrt.

💦 A szintetikus, ránctalanító hatású tripeptid jelentősen fokozza a kollagéntermelést, és védi a már meglévő kollagént a lebomlástól.

💦 A periorbitális-komplex minimalizálja a lelógó szemhéjak megjelenését.

💦 A ligetszépe olaj, növényi squalane és shea vaj táplálja a hámló száraz felületeket, erősíti a bőr barrier funkcióit és növeli rugalmasságát.

💦 Csökkenti a szem körüli karikákat, ráncokat, szemhéjemelő hatású. Szem alatti karikák eltüntetése szép lassan, több kezeléssel és otthoni ápolással.


Szem alatti karikák eltüntetése

Szem alatti fekete karika - Carboxy terápia kezelések kúraszerűen, a  szem alatti karikák eltűnnek, a ráncok simulnak, a bőr ismét fiatalosabb külsejű. A kezelést az általam legjobb szemkörnyékápolóval zárom, sötét karikák ellen is ideális. A szem alatti karikák eltüntetése céljából a legjobb kezelésem.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában