Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Szem alatti karikák eltüntetése

2023.07.24

Szem alatti karikák eltüntetése kozmetika segítségével. A karikás, táskás szem fiatalon is problémát okozhat. A szemek körüli bőr érzékeny, sokkal vékonyabb, mint az arc egyéb területein. A bőraljában kevesebb a zsírszövet, a mimikai ráncok is hamar kialakulnak az erős használat miatt. Kezelések, elektrokozmetikai gépek hatóanyagokkal kombinálva. Szem alatti karikák eltüntetése. Carboxy terápia és delux arckezelés kúraszerűen. Egyik kedven szemránckrémem megtalálod a Delux arckezelésben. Feszesítő szemkörnyékápoló az innovatív Novo Peptide3 technológiával. A Novo Peptide3 technológiával és az aminosavval az arginin háromszoros öregedésgátló erőt biztosít a feszes és ragyogó szemkörnyékért. A vonalak és ráncok minimálisra csökkennek, a bőr rugalmassága és tónusa javul. A lógó szemhéjak, a sötét karikák és a kiszáradási vonalak láthatóan csökkennek. A Firming Eye Care háromszoros öregedésgátló hatást kínál a feszes és ragyogó szemkörnyékért. Minimalizálja a vonalakat és ráncokat. Javítja a bőr rugalmasságát és tónusát. Láthatóan csökkenti a lelógó szemhéjat. Minimalizálja a sötét karikákat és a szárazság vonalait. Szem alatti karikák eltüntetése kúraszerű arckezeléssel.

Hatóanyagok:

L-arginin aminosav:

L-arginin aminosav: kulcsfontosságú szerepet tölt be az epidermális barrier funkció kialakításában és fenntartásában. Javítja a stratum corneum vízmegkötő képességét és támogatja a vérgázok, tápanyagok és folyadékok eloszlását a bőrben.

Novo Peptide³ technológia:

A Novo Peptide³ Technology a Clothide, Pentalactin és Tripeptide-5 erőteljes öregedésgátló komplexe. Elősegíti a bőr tónusát és rugalmasságát. A vonalak és ráncok feszesebbek. Ezenkívül a Novo Peptide³ technológia elősegíti az arcbőr ragyogását és egyenletességét.

Mentes:Ásványi olaj, parabének és mikroműanyag részecskék.PEG-ek.Szilikonok. Színezékek.Állati eredetű összetevőkből.Laktózt tartalmazó összetevőkből.


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában