Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Szem alatti ödéma eltüntetése

2023.08.06

Szem alatti ödéma eltüntetése

EYE CONTOUR

Szem alatti ödéma eltüntetéseA szemkörnyék bőrét különleges hatóanyagokkal és odafigyeléssel Az idő múlását a legtöbb nő a szemkörnyék bőrén veszi észre először. Kevesebb a faggyúmirigy, így a bőr könnyen elveszít rugalmasságát. Zavaró lehet még a táskás, duzzadt szemkörnyék (nyirokpangás,rossz nyirokkeringés). Ezeken elsősorban belsőleg kell változtatni, de hatóanyagokkal is szép erdményeket érhetünk el  Bármely arckezelésbe beépíthető a szemkezelés!

Szem alatti ödéma eltüntetése prémium hatóanyagokkal! Kúraszerű kozmetikus arckezelés.

Táskás szem ellen 

Szem alatti ödéma eltüntetése. A szemkezelések felveszik a harcot a bőr korai ráncosodása, a mimikai ráncok, a bőr megereszkedése és a táskás szemek ellen. A táskás szem ellen több kezelés és masszázs is hatékonynak bizonyult már, kérd ki a kozmetikusod tanácsát. Ödémás szemek, szarkalábak kúraszerű kezelésekkel és otthon ápolással mérsékelhetők a tünetek. Egyes peptides szemránckezelések látványos kezelést adhatnak a szemkörnyéki sötét karikák, ödémák, ráncok számára.

Megereszkedett bőr kezelése

A megereszkedett szemhéj eltüntetése nehéz feladat, de hosszú kezelési kúrákkal szépen javítható. A megereszkedett bőr kezelésére hatékonyan alkalmazhatóak a különböző anti-aging kezelések. Megereszkedett, tónusát vesztett bőr hatásos kezelései lehetnek:

- Izom erősítés - Face lifting arckezelés

- Kollagén rostokra ható kezelések - Rádiófrekvenciás arckezelések

- Masszázs - Tónus fokozás - V lifting arckezelés

Bőrproblémák kezelése

Ráncmegelőzés, azaz időben elkezdett anti-aging kezelések. Vízhiányos bőr kezelése, hyaluronsavas arckezelések. Pattanások és bőrhibák kezelése, arctisztítások. Tág pórusok, hegek kezelése, mezoterápia. Érzékeny bőr kezelései. Fáradt, fakó bőr, oxigénes kezelése, carboxy terápia. Rozácea megelőző kezelések. 

ARCKEZELÉS

Szem alatti ödéma

A szem alatti ödéma, azaz a táskás szem. Több olyan szemránckrém létezik, ami feszesít és eredményesen eltünteti a szem alatti ödéma tüneteit, de az okokat azért érdemes kivizsgáltatni. A szem alatti táskák eltüntetése tehát egy kúraszerű kitartó kezelés és egy alapos orvosi kivizsgálás.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában