Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Testkezelés

2023.04.21

Hatékony zsírbontás - Testkezelés kúrában - Látványos eredmény. Hullám masszázs testkezelés technika: Egy masszázstechnika, ami serkenti a nyirokerek működését, így elősegíti a méregtelenítést, hatóanyagos gyöngyökkel kiegészítve.

Alakformálás és Testkezelés

Alakformáló testkezelések! Fogyasztás, zsírbontás, feszesítés, ingeráramos testkezelés, narancsbőr kezelés, testtekercselés, anyagcsere fokozás Pécel városában a XVII.kerület mellett.

Test, nyak, toka, dekoltázs testkezelések modern gépekkel és hatóanyagokkal.

A test bőrének feszesítése az idő múlásával előtérbe kerül. A készülékek alakformáló technológiával hatékony segítség a kozmetikus kezében. 

Cellulit elleni krém fontos a narancsbőr kezelések után, ezek érdemes otthon heti többször is használni.

Különféle testkezelés szolgáltatások a TünDerma kozmetika repertoárban: elektro-stimuláció, vákuum kezelések, gépi test- és arckezelés, rádiófrekvencia, kavitációs zsírbontás, testtekercselés, masszázs, pakolások.

A testkezelés tökéletes megoldást nyújt alakformálásra, feszesítésre, és a cellulit kezelésre is. A kezelés kúrában tartós és látványos. 

Testkezelés
Testkezelés

Testkezelés - Szépségszalon

Alakformáló szalonunk megtesz mindent, hogy az alakod szépüljön, de neked is kell tenned érte: diéta, 30 perc mozgás, folyadék fogyasztás, rendszeres kozmetikába járás. 

Lipomassage, zsírbontás, alakformálás, anti-aging testkezelés, bőrfiatalítás, mindez fekve a kozmetikai szalonban.

KOZMETIKAI TESTKEZELÉSEK

FOGYASZTÓ KEZELÉSEK

FESZESÍTŐ TESTKEZELÉSEK

A testkezelések elsősorban alakformálásra jók, fogyókúra kiegészítésére ideális, az eredmények akár centimterekben is mérhetőek a kúrák után. Fogyasztó kezelések a zsírpárnák csökkentése céljából, feszesítő testkezelések a bőr rugalmasságáért, méregtelenítő testkezelés a felgyülemlett méreganyagok ürítése céljából. Zsírtörő hatóanyagos masszázs. Alakformáló testkezelések! Fogyasztás, zsírbontás, feszesítés, narancsbőr kezelés, anyagcsere fokozás. Erőteljes cellulite csökkentő hatás. Méretcsökkenés és zsírbontás gyorsítása. Testtekercselés a feszes, karcsú alakért. Szabadulj meg a makacs zsírpárnatól, narancsbőrtől, striáktól, petyhüdt bőrtől. Testkezeléseinkkel megtalálhatod a megoldást problémáidra. Testkezelés a fogyókúra kiegészítésére. Fogyasztó testkezelések

  • Tartós zsírbontó hatású kezelések
  • Intenzív cellulit terápiás kezelések
  • Feszes, rugalmas bőr a kezelések után

Thalion testkezelés

✔ Sima bőr,

✔ Karcsúbb alak,

✔ Feszesítés,

✔ Fogyasztás,

✔ Problémás bőr kezelés

Az elhalt hámsejteket hámlasszuk, a szérumok felvitele, ultrahang, befejező krémezés. (pl. cellulit elleni koncentrátum, ami tengeri hatóanyagokkal, aktiválja a zsírbontást. Segít a zsírlerakódás megelőzésében és segít a zsírsejtek méretének csökkentésében is. A cellulit jelei láthatóan halványulnak a kezeléstől.) Thalion kezelések.

Problémamegoldó testkezelések, akár pigmentfolt halványítás, akár a cellulit göbök kezelése. Zsírlerakódás csökkentése, stria kezelés.

FESZESÍTŐ TESTKEZELÉS

MÉREGTELENÍTÉS

✔ Sima bőr

✔ Karcsúbb alak

✔ Méregtelenítés

✔ Laza bőr feszesítés

A megereszkedett, petyhüdt bőr kezelése. A súlyváltozás miatt, a fogyókúrák után, a szülés után javasolt kúraszerű kezelés. Bőrfeszesítő hatású ápoló kezelés, mely alkalmas lehet a striák és a cellulit tüneteinek enyhítésére is. A kezelés lezárásaként feszesítő krém vagy cellulit krém.

Alakformáló szalon 17 kerület közelében Pécelen - Családias környezetben csak nőknek szóló kezelésekkel, magas minőségű termékekkel.

CELLULIT MASSZÁZS

ALAKFORMÁLÁS

✔ Alakformáló masszázs

✔ 30 perc

✔ Újraformált testkontúr

✔ Karcsúbb alak

Testradírozás és narancsbőr kisimítása egy lépésben. Has, csípő és fenék területén élénkítő és mélyen ható masszázs, karcsúsító hatóanyagokkal. Kezelés után zuhanyzás nem szükséges. A kezelés lezárásaként krém hasra és a lábakra. Lezáró krém: pl.: a cellulit mindhárom típusa ellen: zsíros, rostos és ödémás narancsbőr. Csökkenti a zsírsejtek méretét, megelőzi a zsírlerakódást és a bőr feszességét is elősegíti. 

TESTTEKERCSELÉS

ALGÁS PAKOLÁSSAL

✔ Cellulit ellen

✔ A bőr szépítésére

✔ A laza bőr feszesítésére

✔ Karcsúbb alakért

✔ A terhességi csíkokra

A test körvonalából alkalmanként akár 1-3 cm csökkenés is elérhető, úgy, hogy a speciális fásli és alga hatására a szövetek tömörülnek, mialatt a zsír és vízháztartás átalakul. 1 alkalom egész test, mell alatt és boka között szövet fáslival. Stimulálja az anyagcserét és aktiválja a zsírégetést. Az algák és a hatóanyagok magas koncentrációja a méreganyagok és a toxinok eltávolítását célozza meg.

Kavitációs zsírbontás

+Krémezés -Fogyasztás hatóanyagokkal

Ultrahangos zsírbontás, alakformálás, naracsbőr kezelés, terület 10X15cm x 4

A kavitációs zsírbontás elsődlegesen alakformáló kezelés. A kavitációs zsírbontás azonak ajánlott akik félnek a műtéti beavatkozástól, de szeretnének kényelmesen fogyni. Karcsúsítás, feszesítés, remineralizálás természetes tengeri hatóanyagokkal! Karcsúsító testkezelés


Ingeráramos testkezelés

Gépi testkezelés - +hatóanyagok

Izom stimuláló kezelés. Izmok tápanyag, vérellátásának fokozása, a sejtanyagcsere, nyirokáramlás élénkítése. Alakformálás, cellulit kezelés, fogyasztás, izomerősítés, helyi kondicionáló izomtorna. Fekve tornáznak az izmaink. Has vagy fenék és comb kezelésekkel. Ingeráramos fogyasztó, feszesítő testkezelés. Az alacsony frekvenciájú áram a zsírsejtekre hat, így csökkentve azok méretét a mélyebb zsírrétegekben is. A kezelésektől tonizálódnak az izmok, feszesedik a bőr. Ingeráramos alakformáló

RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS

Gépi testkezelés +hatóanyagok

Fogyasztás és alakformálás, ​zsírbontás, alakformálás, bőrfeszesítés, narancsbőr és stria kezelése, kollagén indukció, kezelhető területek: has, csípő, combok, fenék. Az gépi technológiával már egyetlen kezelés is látványos, de kúrában javaslom, 6-8 kezelés kúraszerűen. Utána 6-8 hetenként érdemes 1-1 fenntartó kezelést végezni. A kollagén termelés beindításához folyamatos, ismételt ingerekre van szüksége a kötőszöveti sejteknek. Rádiófrekvenciás zsírbontás feszesítés.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában