Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Toka kezelés

2023.08.09

Toka eltüntetése 

Ha elhanyagolod ezt a területet, akkor az áll alatti bőrfelület veszít feszességéből, megereszkedik, kezeld időben és rendszeresen. Bőrfeszesítés, toka eltüntetés kozmetikai kezelésekkel.  Gépi kezeléssel feszesítünk, a megnyúlt kötőszöveti rostok feszesítéséhez a bőr mélyebb rétegében kell kezelést eszközölni. Toka kezelése mezoterápiával ha a helyi zsírlerakódás eltávolítása is szempont.

Toka eltüntetése kozmetikus

Több kezelés is a rendelkezésünkre áll amivel fogyasztani, feszesíteni, ránctalanítani tudjuk a toka területét. A toka eltüntetése nehéz arckezelés, nagyon sok idő és kitartás kell hozzá, hiszen a probléma se pár perc alatt alakult ki. 

Toka kezelés

A toka eltüntetésére esetleg csökkentésére vagy a kötőszövet feszesítő kezelésre vannak már kozmetikai szérumok, gépek és masszázs technikák. Zsírbontás esetén akár zsírbontó ampullát is juttatunk a bőr mélyebb rétegébe. Rádiófrekvenciás feszesítés, a nyak bőrének kötőszöveti rétegét felmelegíti az rf kezelőfej, feszesedik a bőr, ha kúra szerűen alkalmazzuk. A megereszkedett toka eltüntetése egy hosszadalmas kozmetikai kezelést igényel.

Megereszkedett toka kezelése 

Rádiófrekvenciás kezelés

Toka eltüntetése géppel. A rádiofrekvencia hihetetlen módon hat a fibroblast sejtekre, tömöríti a kötőszövetet. Hatásmehanizmusát nézve egy kontrollált gyulladás létrehozásával dolgozik. A kollagénrostokra hat, serkenti az újabb rostok képződését. A kezeléshez egy zselét használunk közvetítő anyagnak. Gyengébb rádiófrekvenciát alkalmazunk a nyak területén, maximum 10 percig éri a bőrt, a szövetek felmelegedése a cél. 

Ultrahangos zsírbontás toka

Különböző szérumokat tudunk ultrahang segítségével a bőrbe juttatni. 

Toka kezelés menete

Bőr letisztítása

Radírozása enzimes bőrradírral, mert ezek gátolják a hatóanyagok felszívódását.

Toka masszázs, ez beindítja a nyirok és vérkeringést

Ha szükséges a zsírbontás, akkor zsírbontó ampullát juttatunk gépi segítséggel a problémás területbe

Speciális ránckezelő és feszesítő szérumok, ha nem a zsírbontás a célunk.

Pakolások

Krémezés


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában