Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Alakformálás

2023.09.03

Ha lapos hasat szeretnél, kozmetika alakformálás. Kúraszerű testkezeléssel centiben is mérhető körfogatcsökkenés. Alakformáló kezeléseinkkel, ha kombinálod őket rövid időn belül nagyon látványos eredményeket érhetsz el. Alakformálás és karcsúsítás, RF testkezelés.

ZSÍRBONTÁS + IZOMÉPÍTÉS + BŐRFESZESÍTÉS egy teskezelésben. Ultrahangos alakformálás, kavitációs zsírbontás, és rádiófrekvenciás testkezelés. Az alakod formálása, az izom építése gépekkel és hatóanyagokkal. Az alakformálás  a kozmetika szolgáltatásai között megtalálható. Fogyasztó alakformálás, feszesítő alakformálás magas minőségű kozmetikai hatóanyagokkal. A ráfiófrekvenciás alakformáló gép egyszerre feszesít és fogyaszt. Az ingeráramos alakformáló gép tónusos bőrt ad. A fogyás, alakformálás, zsírvesztés sokban függ, hogy mit eszel, mennyit sportolsz. Mikor lapos hasat szeretnél, akkor a hasi zsírt bontani kell zsírbontó alakformáló géppel, mint a kavitációs zsírbontás vagy a rádiófrekvenciás zsírbontás. Ultrahangos alakformálás, kavitációs zsírbontás, rádiófrekvenciás testkezelés Budapest közelében Pécel városában.

Alakformálás

A rádiófrekvencia jótékony hatása a bőr feszesítése, úgy, hogy fokozza a bőr saját kollagéntermelését. A gép a zsírszövetet több mint 45° C-ra felmelegíti, a zsírsejtek bomlása a magas hőmérséklettől megy végbe, a bőr mélyebb rétegeit (pl. 1,5 mm) 60–65 ˚C-ra is növeli. A hőenergia hatására a zsírsavak és a triglicerid egy része távozik a sejtmembránon keresztül és kiürül a szervezetből. RF, az elektromágneses hullám hatásának mélysége a két pólus közötti távolság felével egyenlő. 

Thalion FIBROSCULPT – ROSTOS CELLULIT ELLENI KONCENTRÁTUMOT nektek.

  • Az életmód, az örökletes tényezők, és az életkor és az cukor fogyasztása rostos cellulitra hajlamosító tényezők. A THALION FIBROSCULPT koncentrátum intenzív hatást fejt ki a kötőszövetekben, lazítva a kötött izomrostok közé beszorult zsírsejteket, ami a narancsbőr megjelenését okozza.

A gépi testkezelések után ultrahanggal bevisszük a koncentrátumot.

Cellulit Control Testkezelés

A tengeri hatóanyagok magas koncentrációjával. Thalion FIBROSCULPT – ROSTOS CELLULIT ELLENI KONCENTRÁTUM bevitele ultrahanggal. 100% tengeri aktív

hatóanyagokban gazdag hidro-gél koncentrátum, mely a szövetek megerősítésével küzd a rostos cellulit tünetei ellen. FIBROSCULPT védi, megerősíti és elősegíti a kötőszövet megújulását, lazítva a kötött izomrostok közé beszorult zsírsejteket, ami a narancsbőr megjelenését okozza.

HATÁSOK:

• Intenzív hatás a kötőszöveteken: védelem, stimuláció, megújulás,

• Kevésbé merevek, így a rostok kisebb nyomást gyakorolnak az adipocitákra,

• A gödröcskék láthatóan halványulnak.


AKTÍV HATÓANYAGOK:

L I P O L I T I K U S , Z S Í R É G E T Ő H ATÁ S

Vizes LAMINARIA koncentrátum

Ásványi anyagok és nyomelemek széles tárháza, melyek revitalizálnak és nyomelemekkel töltik fel a szervezetet. Anyagcsere-serkentő, elősegíti a zsír elégetését.

ALGOSLIM®

Exkluzív szabadalmazott aktív hatóanyag, mely 5 év kutatómunka eredménye. Barna algából kivont zsírbontó hatású összetevőkkel. 29%-kal csökkenti a zsírsejtek triglicerid szintjét.

GLAUCIN

Ezt a hatóanyagot a Glaucium flavum (sárga szarumák) növényből vonják ki. Csökkenti az elő-adipociták differenciálódását adipocitákká, fokozza a zsírbontást, fékezi az új zsírsejtek képződését. Lehetővé teszi a szövetek regenerálódását, az őssejtekből a fibrobalszt sejtek képződését támogatja, így egy feszesebb kötőszövet létrejöttéhez járul hozzá. A gödrök 43% -kal csökkennek.

KOFFEIN

Hármas hatás :

❶ Megakadályozza a zsírfelhalmozódását a zsírsejtekben,

❷ Serkenti a zsírlerakódások eltávolítását a zsírégetés aktiválásával, és csökkenti a zsírtöbbletet. Lehetővé teszi a trigliceridek felbontását, a zsírsejtekben tárolt zsírsavak eltávoznak a keringéssel

❸ Szövetek drenázsa, a felhalmozódott víz és méreganyagok elvezetése Forrás: Thalion

Női alakformáló kezelések


Hasról, combról vagy csípőről akarsz fogyni? Kart feszesítenél? Segítünk

Fogyókúra, napi 30 perc edzés, alakformáló testkezelések, álom alak a kúra után.

Fogyás alakformálás, rádiófrekvenciás géppel

A kezeléskor 40-42°C-ra melegítjük fel a bőrt, így beindítva a zsírbontást és a zsírsejtek roncsolását. A rádiófrekvenciás zsírbontással alkalmanként akár néhány cm-t is fogyhatunk, persze ha gondosan betartjuk a ránk vonatkozó részt is. Diéta, mozgás és megfelelő folyadék fogyasztása. Ellenjavallatok részt alaposan tanulmányozzátok át, csak egészséges testet kezelünk. Karcsúsító-alakformáló, zsírbontó kezelés, belsőleg melegíti fel a zsírszövetet, feszesíti a kollagén rostokat. Csökkenti a helyi zsírpárnák méretét, növeli az izmok vérellátottságát. Hexapoláris rádiófrekvencia, egy újabb és fejlettebb rádiófrekvenciás technológia. Két tripoláris összekapcsolódást jelent, LED fénytechnológiával.

Fogyasztás alakformálás

​⚜️ Zsírbontás

⚜️ Bőrfeszesítés

⚜️ Narancsbőr

⚜️ STRIA kezelése

⚜️ Kollagén indukció

A bőrfelületet érő magas hő hatására a kollagénrostok összehúzódnak és megrövidülnek, így idővel serkenti a kollagénképződést. Azonnali bőrfeszesítő hatású. Az RF technológiával már egyetlen kezelés is látványos, de kúrában javaslom, 6-8 kezelés kúraszerűen. Utána 6-8 hetenként érdemes 1-1 fenntartó kezelést végezni. A kollagén termelés beindításához folyamatos, ismételt ingerekre van szüksége a kötőszöveti sejteknek. A bőr megereszkedése a test több részén is zavaró lehet. A hát bőre, a felkar integető része, a has, a comb, a popsi, a térdek környéke. Testkezelő rádiófrekvenciás gép kezelőfejjel ezek is sikeresen kezelhetőek.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában