Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Antioxidáns kezelés

2023.08.09

Antioxidáns kezelés - a peptidek, az antioxidánsok regenerálják a száraz, ráncos, vízhiányos, idősödő bőrt, szemkörnyéket. Erőteljes antioxidáns kezelés a C vitaminos arckezelés, feltölti a bőrt C vitaminnal, antioxidáns kezelés, ami előkészíti a bőrt a nyári napsugárzásra. Az antioxidánsok hatásosak a szabadgyökök hatástalanításában. 

Hidratáló antioxidáns kezelés

Egy fiatalító kezelés ami, mélyen hidratálttá teszi a bőrt, hyaluronsavval és c vitaminnal. Peptidek, vitaminok, antioxidánsok és csúcstechnológiás hatóanyagok, energiakoktél a bőrnek.

Anti-aging Antioxidáns Kezelés

A hialuronsav növeli a bőr nedvességtartalmát, simává és fiatalossá varázsolja, csökkenti az irritációit és a vörösességet.  

C vitamin kezelés

A stabilizált C-vitamin erőteljes antioxidáns, véd a szabadgyökökkel szemben, erősíti az érfalakat, növeli a kollagénszintézist és a bőr ellenálló-képességét. A bőr feszesebb, erősebb, egységesebb lesz általa.

A szérumok után egy kellemes arcmasszázs. A masszázs krém jojoba olaj tartalma növeli a bőr nedvességtartalmát, jól táplál és véd, bőrbarát, az érzékeny bőrön is használható. Az édesgyökér kivonat és az allantoin megakadályozzák a gyulladásos folyamatokat, nyugtatják az irritációt és bőrvörösességet. A Fucogel egy speciális cukor-komplex, mely képes a bőr nedvességtartalmát megnövelni.

Végül egy kellemes maszk, az orvos-kozmetikai maszkok nemcsak hatékony összetevőket tartalmaznak, de egyszerre több problémával is sikeresen megküzdenek, így eredményesen kezelik a bőrproblémákat.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában