Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Fénykárosodott bőr

2023.10.15

A fénykárosodott bőr kezelése, a fénykárosodást több kozmetikai kezeléssel is támogathatjuk. Pigmentfoltos, erősen pigmentált, esetleg már fénykárosodott bőr kezelése hatóanyagokkal, gépekkel. Halványító kezelések, savas világosító bőrmegújítás. A mindennapi bőrápolásnál is fontos a speciális készítmény használata.

Repair & Cell 15 faktoros nappali krém.

Fénykárosodott bőr ápolása 

A photo-aging-nek nevezett jelenség a kollagén és elasztin rostokat módosítja a kötőszövetben, károsítja a bőrsejtek magját, a DNS-t, és csökkenti a szövetek védelmi mechanizmusait. A bőr saját őssejtjeinek vitalitása csökken, így regeneráló képessége is romlik. Normál körülmények között a szervezet képes az ilyen jellegű károkat kijavítani, de a túlzott napfénnyel nem bír el, elveszíti rugalmasságát, feszességét, ráncok és foltok jelennek meg rajta.

Az alpesi rózsa őssejtkivonatának alkalmazásával a bőr őssejtjeinek működése normalizálódik, védelmi rendszere megerősödik, így sikeresebben tud ellenállni a környezeti ártalmakkal és az UV-sugárzással szemben.

A Repair-komplex egy Szépség Oscar-díjas összetevő, mely csökkenti a fénykárosodott bőr egyenetlen pigmentációját, amit a szabálytalan melanin termelés okoz.

Az Ectoin biológiai fényvédelemként erősíti a szervezet saját immunvédelmét, és segíti a sejtek működését extrém körülmények között.

A peptid-komplex serkenti a kollagén szintézist, amivel a bőr feltöltődik és fiatalossá válik.

Aktivizálja és támogatja a bőr saját gyógyító mechanizmusait.

15 faktoros fényvédelemmel ellátott termék. Forrás: Biodroga

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában