Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Bőrápolás 40 felett

2023.04.11

Bőrápolás 40 felett

Mikor az ember betölti a 40 évet már látványosabb anti-aging termékekre vágyik. Több kedvenc professzionális terméket tudok javasolni, persze bőrtípus alapján. Bemutatom egyik kedvenc szérumom a Biodroga cégtől. Bőrápolás 40 felett.

A magas koncentrációjú 5% Peptide Szérum feszesítésre, a megereszkedett arckontúrokra. Az 5 peptid és ferulinsav újrastrukturálja a hámréteget, feszesíti az arc kontúrját.

  • újrastrukturálja az epidermiszt
  • támogatja a sejthálózatot
  • feszesíti az arckontúrt

Válasz a rugalmasság csökkentésére és a megereszkedett arckontúrokra. Támogatja a bőr tömörségét és feszesíti az arc kontúrját. Egyik kedvenc márkám peptides szérumaigazi hatóanyag bomba. Az antioxidáns, gátolja a kollagén lebomlását, védi a bőrt a napsugárzás okozta károsodástól. Csökkenti a bőr öregedésének tüneteit, növeli a bőr rugalmasságát, csökkenti a finom vonalakat és ráncokat. A speciális peptid kombinációja serkenti az elasztin és kollagén szintézist. A magas koncentrációjú Peptide Szérum feszesítésre, a megereszkedett arckontúrokra. Az peptidek újrastrukturálják a hámréteget, feszesíti az arc kontúrját.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában