Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Bőrfiatalító kezelések

2023.04.21

Bőrfiatalító kozmetikai kezelések. A mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés és a lézeres bőrfiatalító kezelés látványos arckezelések. Több arckezelés is rendelkezik bőrfiatalító tulajdonságokkal, mikor a kollagén rostokra hatunk gépekkel és vagy hatóanyagokkal. Bőrfiatalítás, anti-aging, szövetregeneráló hatást fejtünk ki aktív hatóanyagokkal. 

Komplex kezelés, kozmetikai géppel végzett arcizom lifting, ultrahanggal történő mezoterápiás szérumos arckezelés és orvos kozmetikai maszkok, szérumok és krémek. Az arcon és a nyakon a ráncok kisebbek lesznek, az arc vonala megemelkedik.

Mikor a bőr elveszti rugalmasságát és megereszkedik, az orca, áll, nyak területe is megereszkedik. A kezeléssel a bőr állapotán javítani tudunk gépekkel és a megfelelően kiválasztott termékekkel. A termékekben olyan hatóanyagok, mint a biopeptidek és a hialuronsav látványosan és tartósan lassíthatja az öregedés látható jeleit.

Feszesítő, feltöltő szemkezeléssel, simítja és feszesíti a szem környékét. Küzd a bőröregedés ellen, háromféle peptiddel, hialurosavval, ligetszépe olajjal és periorbitális-komplexszel táplálja az érett szemkörnyéket, a spilanthol botoxszerű hatása enyhíti az izomzattal összefüggő bőrfeszülést és csökkenti a ráncokat. A méz táplálja a bőrt, rugalmassá és puhává varázsolja, a méz bőrregeneráló tulajdonságokkal is rendelkezik. Megemeli a szemhéjat, és csökkenti a fekete karikákat.

Arckezelés 

Minden korosztály számára egyedi arckezeléseket igyekeznek kialakítani a termékek gyártói, ezeket az egyedi igények alapján a kozmetikus személyre tudja szabni. 50 feletti hölgyek arckezelése nem egyezik meg a 30 körüli hölgyek arckezelésével. Bőrfeszesítés 50 felett picit több gépi kezeléssel is járhat, az arckezeléseket kúraszerűen érdemes igénybe venni. Arcápolás 50 felett, kérj tanácsot a kozmetikusodtól.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában