Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Hialuronsavas feltöltés

2024.01.16

Hialuronsavas feltöltés

Hyaluronsavas feltöltés - hialuronsavas feltöltés, Belico Hyaluronsavas arckezelés, többrétegű hidratáló arckezelés, hyaluronsavas ráncfeltöltés. A hialuronsav magas nedvességmegkötő tulajdonságának köszönhetően csökkenti a bőr nedvességvesztését, hidratáló és feszesítő hatású. A hyaluronsavas feltöltés a bőr nedvességtartalmának pótlása a innovatív nedvességmegkötő hatóanyagokkal. Pótoljuk a hiányzó nedvességet, nyugtatjuk a stresszes bőrt, ráncfeltöltés. Hialuronsavas ráncfeltöltés hatóanyagokkal, és hatóanyagbevitel, azaz UH gépi Hyaluronsavas feltöltés.

BŐRSZERKEZET JAVÍTÓ, MÉLYHIDRATÁLÓ, RÁNCFELTÖLTŐ ARCKEZELÉS

Hyaluronsavas arckezelés

A hyaluronsavas feltöltés, hyaluronsavas ráncfeltöltés kinek ajánlott:

  • bőrirritációk
  • vízhiány
  • fakó, élettelen bőr,
  • bőrfelszíni ráncok,
  • rugalmatlan bőr

Hyaluronsavas feltöltés - A fakó felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőr mélyhidratáló hyaluronsavas ráncfeltöltés. A fiatalos kinézetű bőr elérhető, de időben el kell kezdeni a mélyhidratáló bőrápolást. A többrétegű hidratáló kezelés egyenletesebbé teszi a bőrfelszínt, javítja a bőr. A hyaluronsavas ráncfeltöltés során a nedvességmegkötő faktorok a bőrnek feltöltődést, egészséges, üde színt és feszes bőrt ad. Ráncfeltöltés hyaluronsavval.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés menete: Arcbőr letisztítása a bőrtípusnak megfelelő készítménnyel. Radír: elhalt hámsejtek eltávolítása. Tonizálás. Bőrtípusnak megfelelő liposzóma készítmény, koncentrátumok és szérumok, ráncfeltöltés, uh gépi kezelés Szemkörnyék pakolás. Revitalizáló és feltöltő pakolás. Masszázs Relax maszk Lezáró krém.

Hialuronsavas feltöltés

A hyaluronsavas ráncfeltöltés pár terméke:

Hyaluronsavas szérum

Extra erős hidratálás a hialuronsavnak, panthenolnak és az nedvességpótló anyagoknak köszönhetően.

LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK:

Nedvességpótló komplex. Erősíti a bőrt, nyugtató hatású. Növényi összetevőkkel hidratálja bőrt. Pantenol, nedvességpótló, gyulladáscsökkentő hatású. A hialuronsav hidratáló és feszesítő hatású.

MASzK

Tápláló maszk, E-, A-, C- és F-vitaminokkal, élénkíti a bőrt és támogatja a működését. Az oligopeptidek a kollagén képződést serkentik, ránckezelésre is ideális. Az aloe vera és az allantoin nyugtató és hidratáló, selymes puha és üde bőr. Makadámia olaj, seavaj. Homoktövis olaj, bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő.

Revitalizáló gélmaszk

Üdítő pakolás, hialuronsav, az urea és a panthenol hidratálják, rugalmasabbá és simábbá varázsolja a bőrt, az édesgyökér kivonat gyulladáscsökkentő és nyugtató.

LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK:

Ectoin

Sejtvédő, vízmegkötő.

Hialuronsav

Nedvességpótló, hámpuhító hatású. A hialuronsav bőrsimító és bőrfeszesítő.

Pantenol

Nedvességpótló, gyulladáscsökkentő hatásúak.

Édesgyökér kivonat

Gyulladáscsökkentő, gyógyító hatású.

Indiai tömjén kivonat

Simító, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású, ráncokra is kitűnő.

hyaluronsavas ráncfeltöltés

Mélyrétegű arckezelés

LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK:

Gránátalmamag olaj

Ápoló hatással a száraz, hámló bőrnek.

Carnosine-liposzóma

Liposzómába zárt di-peptidek, amik védik a kollagénrostokat a rugalmasságuk elvesztésétől, csökkentik a mimikai ráncokat, botoxszerű hatóanyag.

Tripeptidek

Fokozzák a kollagénszintézist.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés árak

Hialuronsavas feltöltés

MESO SHOT HYDRA BOOST SZÉRUM

Hialuronsavas feltöltés szérumokkal. A mélyen felszívódó kismolekulájú hialuronsav és a trehalóz gyorsan feltöltik a bőrt nedvességgel. Az Energilium (ATP, barna alga kivonat és magnézium komplexe) energetizálják a bőr anyagcserefolyamatait. A bőr megtelik élettel.

Az orr ajak barázda feltöltése egy hosszú kezelési kúra után mutat szép eredményt, az arcfiatalítás otthon is folytatható megfelelő otthonápoló készítményekkel.
A mezo anyagok látványos arcfiatalítás kezelést biztosítanak, a feltöltéses kezelés az anyagoktól és a gépektől is függ. Tű nélküli mezoterápiás szérumokkal a különböző ráncokat finomíthatjuk, ajak feltöltés, barázda feltöltés, marionett ránc feltöltése, orr melletti ráncok feltöltés. 

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában