Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Lógó szemhéj kezelése

2023.03.03
Lógó szemhéj kezelése
Lógó szemhéj kezelése

Lógó szemhéj kezelése nehéz feladat, de szépen lehet rajta változtatni, kezelésekkel és folyamatos otthonápolással. Próbáld ki valamelyik szemkörnyék kezelésünk és találd meg a számodra legjobb szemkörnyékápolót. Vágás nélküli szemhéjplasztika egy állom, de ha időben elkezded a gondos szemápolást, késlelkedheted a szikéteszesebb lesz a szemhéjad. 

Deluxe szemápolás

Feszesítő szemkörnyékápoló az innovatív Novo Peptide3 technológiával. A Novo Peptide3 technológiával és az aminosavval az arginin háromszoros öregedésgátló erőt biztosít a feszes és ragyogó szemkörnyékért. A vonalak és ráncok minimálisra csökkennek, a bőr rugalmassága és tónusa javul. A lógó szemhéjak, a sötét karikák és a kiszáradási vonalak láthatóan csökkennek. A Firming Eye Care háromszoros öregedésgátló hatást kínál a feszes és ragyogó szemkörnyékért. Minimalizálja a vonalakat és ráncokat. Javítja a bőr rugalmasságát és tónusát. Láthatóan csökkenti a lelógó szemhéjat. Minimalizálja a sötét karikákat és a szárazság vonalait. 

Hatóanyagok:L-arginin aminosav:L-arginin aminosav: kulcsfontosságú szerepet tölt be az epidermális barrier funkció kialakításában és fenntartásában.Javítja a stratum corneum vízmegkötő képességét és támogatja a vérgázok, tápanyagok és folyadékok eloszlását a bőrben.Novo Peptide³ technológia:A Novo Peptide³ Technology a Clothide, Pentalactin és Tripeptide-5 erőteljes öregedésgátló komplexe. Elősegíti a bőr tónusát és rugalmasságát. A vonalak és ráncok feszesebbek.Ezenkívül a Novo Peptide³ technológia elősegíti az arcbőr ragyogását és egyenletességét.

Mentes:Ásványi olaj, parabének és mikroműanyag részecskék.PEG-ek.Szilikonok. Színezékek.Állati eredetű összetevőkből.Laktózt tartalmazó összetevőkből.


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában