Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Anti aging kezelés

2023.09.16

Anti aging kezelés, mezoszérum az érett, rugalmasságát vesztett, napkárosodott, heges, rosaceas bőrre.  Az anti-aging kezelés előtt a kozmetikusnak figyelembe kell vennie a vendég egyéni bőr állapotát, bőrtípusát, bőrproblémáit, ráncok mélységét, a bőr feszességet. Anti aging kezelésnek nevezzük a bőrfiatalító eljárások jó néhány fajtáját. Lehet gépi anti-aging kezelés, UH, mezoterápia, rádiófrekvencia, face lifting, elektroporáció, hifu, dermapen. A hatóanyagokat is egyre szabottan érdemes kiválasztania a kozmetikusnak, egy vendégnek akár két kezelése sem egyforma, mert kezelésről kezelésre is változik a bőr. Fiatalítsuk anti-aging kezelésekkel az arc, a nyak és a dekoltázs bőrrét egyszerre. Anti aging mezoterápia, javítja a sejtközi állomány szerkezetét, a bőr tömörségét és feszességét, valamint növeli rugalmasságát. Anti aging  couperosa szérum vagy mezoszérum a couperosás, érzékeny, pirosodásra hajlamos bőrre. Akné és hegkezelő mezoszérum, láthatóan csökkenti a hegeket és halványítja a bőrhibákat. Azonnali, botoxszerű ráncsimító mezoszérum, mezoszérum botoxszerű hatással finomítja a mimikai ráncokat. Anti-oxidáns komplexe és a malachit védik a bőrt a külső káros hatásoktól és az időelőtti bőröregedéstől. Mezoterápia

Anti aging kezelés

Anti-aging kezelés - A legjobb anti aging kezelés mindenki számára más lehet. Az életkor, a bőr állapota határozza meg. Bőrfeltöltő anti-aging arckezelés jó kezdet lehet a ránctalanító kezelés elkezdéséhez. A peptidek hatékonyságát növeljük más modern hatóanyagokkal, bőrtápláló ránckezelő hatóanyagokkal, vitaminokkal, növényi olajokkal. A kezelés segít hogy aktiválja a bőr természetes önregeneráló folyamatait. Az arckezelés látványosan csökkenti a ráncokat, javítja a bőr feszességét és növeli hidratációját. Az arckezelés kúra végén a bőr simább, feszesebb, fiatalosabb megjelenést adhat.  Néhány anti aging arckezelést még hamupipőke is igénybe venne.

Ránckezelés

Anti-aging kezelés - Ha érzékeny a bőr, de anti-aginget is szeretne. Az anti aging anyagoktól  a ráncok mélysége esetemben szépen csökkent, a bőr hidratáltsága jobb volt, feszesebb, a bőr felülete finomabbá vált. A bőr sugárzóbb és fiatalosabbá vált tőle. 

Anti aging kezelés

Anti-aging kezelés - A ránctalanító arckezelés ideális a napfénykárosodott bőrre, az öregedő bőr fiatalításra, a kisebb nagyobb szarkalábak eltűntetésére, a mély ráncok halványítására. A ránctalanító arckezelések során fontos a szemöldök emelés, a szemkörnyék ránctalanítás is.  Több kozmetikai eljárás is alkalmas a feszes, fiatalos bőrért,  a petyhüdt bőr megemeléséért, a ráncok csökkentéséért. A face lifting gép is jó kiegészítője a ránctalanító arckezelésnek, ez a kezelés az arc mikroizomzatának tornáztatása.

Tartós ránctalanítás

A tartós ránctalanítás számomra az mikor rendszeresen járunk szakemberhez és otthon is megfelelően ápoljuk a bőrünk. Az anti aging kezelés kúraszerűen még látványosabb.

Arc ránctalanítás

A szérumoknak és az ultrahang hullámoknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben beindítja a kollagén termelődést. Lehet kérni, hogy az arc ránctalanítás kezelésen felül még a dekoltázs és nyak területét is kezeljük. A legtöbb kezelésben benne van egy dekoltázs kezelés is, de fokozhatjuk erősebb szérumokkal  is külön kezelésekkel.

Mezo kozmetikai kezelések

Kattints ide, és kezdheted is az írást. In ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum.

Botoxszerű arckezelés

Botoxszerű hatóanyagai hosszútávon ellazítják a mimikai ráncokat. Feszesítő arckezelés. 

Peptides arckezelések

A peptideknek köszönhetően a bőr hidratáltsága megnő, a ráncok halványodnak a bőr feszesebb lesz.

Savas arckezelések

Pigmentfoltok kezelése, hegek, ráncok kezelése, PHA, BHA, Aha savakkal.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában