Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Megereszkedett arcbőr feszesítése

2023.06.23

Megereszkedett arcbőr feszesítése

Megereszkedett arcbőr feszesítése - A peptidek az egyik legeredményesebb hatóanyagok az arcbőr feszesítésében, ránckezelésében, megújításában. A megereszkedett arcbőr feszesítése azaz a bőrfeszesítő kezelés egy gyakran kért arckezelés. Egy bőrfiatalító eljárás, ami feszesebbé teszi az arcbőrt ha kúraszerűen, rendszeresen igénybe vesszük. A magasan ülő arccsontok és a telt orcák fiatalos külsőt kölcsönöznek, célunk a fiatalos kinézet visszaszerzése. Feszes és sima bőr, határozott arckontúrok, hatóanyagokkal és gépekkel.

Megereszkedett arcbőr feszesítése  - Az 5 peptides szérumos arckezelés:
Hexapeptid 8, Pentapeptid 18, csökkentik a mikroizmok összehúzódását.

A Tripeptid 5, a peptid látványosan simítja az apróbb ráncokat, a kollagén szintézist stimulálálja, csökkenti a kollagén lebomlását. Az apróbb ráncok mélységét mérsékeli, a bőr rugalmasabb lesz általa.

A Dipeptid3, a dipeptid3 a bőr legfelső rétegének megújulását segíti, az apróbb ráncok mélysége csökkenthető vele.

A Tetrapeptid2, a peptid fokozza az elasztin képzéshez szükséges fehérjék termelését, így a rugalmasságot vesztett bőrre erőteljes feszesítő hatása van.


- Az öt peptid hatékony anti-ageing, feszesítő-lifting és bőrmegújító.

- A hyaluronsav, az aloe extra hidratációt ad a bőrnek.

- A stabil C vitamin, a ferulic sav antioxidánsok, segítik a kollagén termelést, védik a bőrt az öregedés tünetei ellen.

A face lifting géphez használt vivő anyag is telis tele van hatóanyagokkal:

A háromféle molekulaméretű hyaluronsavval több mélységekben fejti ki vízmegkötő hatását. A stabil C vitamin antioxidáns, regeneráló hatású.

- A arc megemelkedik

- Megújult, hidratált bőrfelszín.

- Anti-ageing hatás, az apróbb ráncok mélysége csökken.

- Fokozza a bőr vízmegkötő képességét.

- Hidratál

Megereszkedett arcbőr feszesítése
Megereszkedett arcbőr feszesítése

Kollagén megereszkedett bőrre

A felszívodó kollagén szálak kollagént tartalmaznak, amik a ráncokba simulva beszívódnak a bőrbe. Felszívódó protein szál kezelés kúraszerű kezelés, kb. 6-8 kezelés javasolt. A bioszálas arclifting tűszúrás nélkül felszívódó kollagén szál kezelés. A bőrt a hámlasztással előkészítjük, ezt követően a speciális szálakat felvisszük a bőrre. A szálak beépülve megemelik az arc - nyak bőrét, stimulálják a kollagén szintézist, szembetűnő lifting hatást érünk el általuk. Egy tápláló maszkkal folytatjuk és egy befejező krémmel zárjuk a kezelést. Rejuvenációs kezelés, felszívódó kollagén szálakkal. A bőr alap eleme a kollagén. A kollagén a test olyan természetes eleme, ami biztosítja a testnek, a bőrnek, az izmoknak és a porcoknak is a rugalmasságot. Fiatalon a kollagént a szervezetünk még tökéleten biztosítja, ezért szép ráncmentes, feszes a fiatal bőr. 

Arckezelés megereszkedett arcbőrre

Hyaluronsavas arckezelések a ráncok feltöltésére, volumenpótlásra. Előtte egy carboxy maszk kezelés, ami egy Oxigén Lift kezelés, az oxigén a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását. Gépi arclifting kezelés, az izmokat erősítve feszesítjük a bőrt.

Arckezelések mimikai és mély ráncok ellen, petyhüdt bőr kezelése, arc kontúrozás, feszesítő kezelések. Az arckezelés segít visszaállítani az arc kontúrját, javítja a bőr textúráját. Face lifting arckontúr kezelés azoknak ajánlom, aki nincsenek megelégedve bőrük rugalmasságával. Azonnali hatású, láthatóan megemelkednek az arckontúrok, de kúraszerűen javaslom. A peptideknek és őssejteknek köszönhetően a szérumok beindítják a bőrben a kollagéntermelést, megemelkednek az arckontúrok. A hatóanyagok és a gép fokozzák a szövetek feszességét, ellensúlyozzák a kollagéntermelés csökkenését. Megereszkedett arcbőr feszesítése

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában