Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Mezoterápiás arckezelés

2023.03.01

Mezoterápiás arckezelés 

Mezoterápia kezelés - Tű nélküli mezoterápiás arckezelés

Mezoterápiás arckezelés - Az arckezelés során orvosi tisztaságú hatóanyagokat, pl. hyaluronsavat, vitaminokat, problémamegoldó hatóanyagokat juttatunk az arc, a nyak bőrébe. Az arckezelés alapja orvosi tisztaságú hatóanyagok mélyre juttatása, pl. hyaluronsavat, vitaminokat, problémamegoldó hatóanyagokat juttatunk az arc bőrébe. Mezoterápiás arckezelés modern bőrfiatalító, és bőrregeneráló eljárás. Modern kozmetika Pécel városában. A tű nélküli mezoterápia ránctalanító kezelés, elősegíti a kollagén és elasztin képződését. Problémamegoldó, a pigmenfoltos bőr kezelésében is segít. Az orvos-kozmetológia kiemelkedő kezelései a tűs és tű nélküli mezoterápia arckezelés. A bőr mélyebb rétegeibe mezoterápiával be tudjuk juttatni az orvosi analitikai tisztaságú hatóanyagokat. Ennek egyik módja a tű nélküli mezoterápia. A kozmetikában is megtalálod mindkét arckezelést. A tű nélküli mezoterápiás szérumos arckezelés során több orvosi tisztaságú hatóanyag közül tudunk válogatni. Analitikai tisztaságú hatóanyagokkal végezem a tűs és a tű nélküli mezoterápiát, ezért magasabb árkategóriába tartozó kezelések. A tű nélküli mezoterápia segítségével oda visszük a hatóanyagot, ahol szükség van rá. Az orvosi mezoterápia szérumok orvosi tisztaságú hatóanyagok. A mezoterapia szérumok megoldást nyújtanak több bőrproblémára is. Tű nélküli mezoterápiás kezelés szérumjai hatékony mezoterápia kezelés az anti-aging repertoárban. A mezoterápia kezeléskor ránckezelő, feszesítő, vitaminok, pigmentfolt halványító anyagok bevihetők a bőrbe. Orvos kozmetikai szérumokkal hegkezelés, pigmentfolt kezelés.


A tű nélküli mezoterápiás szérumos kezeléssel a bőr legmélyebb rétegeiben is felszívódnak a bőrépítő hatóanyagaink:

  • peptidek,
  • hialuronsav,
  • vitaminok
  • anti-aging hatóanyagok.

Bőrünk irha rétegében található fibroblasztok kollagént és egyéb proteineket termelnek. Ahogy öregszünk a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ebből kifolyólag a bőr egyre jobban elveszíti feszességét, rugalmasságát, a ráncok megjelennek, később mélyülnek, a bőr megereszkedik.

✔ A mezoterápiás szérummal hatóanyagokat mélyebbre szállítunk.

Mezoterápiás arckezelés után kerülni kell más hőhatásokat, és a bőrradírozást. A kezelés utáni napon nem javallott szolárium használata, a napozás. Kerülendő a smink. Anti-aging kezeléseket időben elkezdve a folyamatot lelassíthatjuk. Anti-aging kezelés pécelen.

Mezoterápiás arckezelés - A kor előrehaladtával és egyéb külső hatások miatt (pl. a napsugárzás, smog, a dohányzás, a sressz, a kék fény) csökkenhet a kollagén és az elasztin rostok minősége, mennyisége. A bőrünk megereszkedik, jönnek a ráncok, ezt megfelelő kezeléssel késleltetni lehet. A tű nélküli mezoterápiás szérumos kezeléssel a bőrbe hatóanyagokat juttatunk, serkentjük a kollagén és elasztin termelést, a ráncok csökkenek, a bőr feszesebb lesz. A szérumos kezelés az igénybevett bőrt megújítja, pl. pigmentfoltot halványít. 

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában