Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Tunderma kozmetika

2023.03.01

tunderma kozmetika - TünDerma kozmetika Deluxe arckezelés: A kozmetikus kezeléskor orvoskozmetikai szérumokkal szépítjük a bőrt. A gépi kozmetikai arckezelés és a professzionális kozmetika hatóanyag serkenti a kollagén termelést. Biodroga kozmetika. Anti-agingkozmetikus -Kozmetika 17. kerület közelében.

Kollagén szálas arckezelés a mély ráncokba, carboxy terápia feltölti a bőrt oxigénnel, mezoterápia mély hatóanyagbevitel, tűs kezelés mezoterápiás feltöltés. Arctisztítások a tiszta bőr érdekében, hyaluronsavas bőrfeltöltés a hidratált arcért, led terápia és, face lifting gép, oxigén arckezelés, hidrodermabrázió, hámlasztás aha pha savas hámlasztás, luxus arckezelések, növényi őssejtek, retinol, arctisztítás, gépi ultrahangos arckezelés, és rádiófrekvencia, arcmasszázs, arctisztítás, rosacea kezelése, tűs mezoterápia, pigmentfolt kezelés, ráncfeltöltés, ultrahangos kezelés, szemkontúr kezelés. Luxus kozmetika Budapest vonzáskörzetében Pécel városában.  

tunderma kozmetika
tunderma kozmetika

Az első kezelésre válaszd ezt a kezelés, így megismerkedsz a termékcsaládokkal, elvégezzük a szükséges allergia teszteket.

Bőrkép javulásra vágysz? Professzionális hatóanyagokkal, bármelyik bőrtípusról legyen szó. A kollagén és elasztin rostokra ható anyagokkal a bőr szerkezetét kezeljük. A botoxszerű hatóanyagok ellazítják és simítják a mimikából adódó ráncokat. Szemkörnyék kezeléssel csökkentjük a szemkörnyéki duzzanatokat és karikákat, finomítjuk a ráncokat.

Egy ismerkedő bőrmegújító arckezelés, látványos végeredménnyel. Bőrmegújítás, ránckezelés, liposzómás mélyhidratálás egyéni hatóanyag koktéllal. Masszázzsal, regeneráló pakolással, szemkörnyék feszesítéssel. A liposzómák, szállítórendszerek segítenek a hatóanyagok mélyre történő szállítását.


Növényi összetevőkkel, bőrazonos hatóanyagokkal vegyítve megújítják a bőröd, természetesen káros anyagoktól mentesen.

Kozmetika akne, heg kezelés, alsó szemhéj kezelés, anti-aging kezelés, arcfiatalítás, arcmasszázs, arcápolás, szálas arcfeszesítés, növényi botox, bőresztétika, bőrpír elleni krém.

A kozmetikai ipar innovatív hatóanyagait is megtalálod a kezelésekben, mint a peptideket, a Hialuronsavat , a Bakuchiolt, az Evermatot, a Sebocleart, X 50 Anti Aging-et , a botox-szerű hatóanyagokat és még sorolhatnám. A peptid-aminosav komplex szérumban a "kozmetikai drón technológia" segítségével a hatóanyagok mély felszívódását teszik lehetővé. A hatóanyagok felszívódását elősegítik a Liposzómák is, ami a liposzómás-nanoszómás-fitoszómás és ceramidos szállítórendszernek köszönhető.

Ismerd meg bőröd, a kezelésben egy bőranalízis után testre-szabott arckezelésedben csak bio tisztaságú növényi olajokkal és innovatív bőrbarát hatóanyagokkal találkozol. Megismered a termékcsaládot, ha szükséges elvégezzük a bőrteszteket, pl. savas hámlasztás előtt.

Gyors arckezelés, bőrfiatalítás, szemkörnyék feszesítés. A hatóanyagok gyors felszívódását meggyorsító LNC-komplexel (Liposzóma).

Felmérjük a bőröd állapotát, hogy milyen kezelést igényel hosszútávon.

Bőrszerkezet javító, feltöltő kezelés

Hámló és érdes tapintású a bőröd, gyakran jelentkezik bőrpír is. A bőr ceramid tartalmát érdemes pótolni, hidratáló anyagokkal tölteni. A kezelés nyugtatja a bőrödet, ha esetleg pirosodásra is hajlamos. A bőr nedvességmegkötő képessége javulhat, hidratált, puha és üde lesz.

Mélyhidratáló, bőrszerkezet javító kezelés

Ha a bőr húzódik, érdes, fakó a színe, vízhiányos is lehet. A felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőr mélyhidratáló arckezelése. Több rétegű hidratáló kezelés, javítja a bőr textúráját. A bőrt feltöltik, a bőrfelszín egyenletesebbé válik .

Lestrapált bőr kezelése

Mikor a káros környezeti hatásoktól és a stressztől a bőr idő előtt öregedni kezd, nem szabad késlelkedni. A bőrirritációk, a vízhiány, a fakó bőr, a bőrfelszíni ráncok, a pigmentfoltok, a petyhüdt bőr mind utalhatnak erre. A bőr védelem vonalát erősítjük, a bőr visszanyeri életerejét.

Kényeztető kezelés

Ha a ráncokat még csak megelőzni szeretnéd. Fiatal vendégeknek ajánlom, aki az öregedés első tüneteit a mindennapi anti-aging bőrápolással törekednek megoldani, de egy kényeztető, feszesítő programra is igényt tartanak időközönként.

Botoxszerű arcfeszesítés

Arckezelés és szemkörnyék kezelés botoxszerű anyagokkal a meglévő ráncok enyhítésére és a kialakulásuk megelőzésére. A botoxszerű hatóanyagok ellazítják és simítják a mimikából adódó ráncokat. Nedvességpótlás és bőrpuhítás ránckezelő és vitaminos arckezelés. Arckezelés Péceli kozmetikában.

✔ Gyors enzimes bőrradír,
✔ Tonik,
✔ Hidratáló vagy anti-aging szérum,
✔ Uh hatóanyagbevitel,
✔ Liposzóma,
✔ Maszkok,
✔ Szemránckrém,
✔ Bőrtípusnak megfelelő krémezés

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában