Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Tunderma kozmetika

2023.03.01

tunderma kozmetika - TünDerma kozmetika A kozmetikus kezeléskor akár orvoskozmetikai szérumokkal is szépíthetjük a bőrt. A gépi kozmetikai arckezelés és a professzionális kozmetika hatóanyag serkenti a kollagén termelést. Anti-aging bőrápolás, kozmetika. Anti-aging kozmetikus -Kozmetika 17. kerület közelében.

Kollagén szálas arckezelés a mély ráncokba, carboxy terápia feltölti a bőrt oxigénnel, mezoterápia mély hatóanyagbevitel, tűs kezelés mezoterápiás feltöltés. Arctisztítások a tiszta bőr érdekében, hyaluronsavas bőrfeltöltés a hidratált arcért, led terápia és, face lifting gép, oxigén arckezelés, hidrodermabrázió, hámlasztás aha pha savas hámlasztás, luxus arckezelések, növényi őssejtek, retinol, arctisztítás, gépi ultrahangos arckezelés, és rádiófrekvencia, arcmasszázs, arctisztítás, rosacea kezelése, tűs mezoterápia, pigmentfolt kezelés, ráncfeltöltés, ultrahangos kezelés, szemkontúr kezelés. Luxus kozmetika Budapest vonzáskörzetében Pécel városában.  

tunderma kozmetika
tunderma kozmetika

Az első kezelésre válaszd ezt a kezelés, így megismerkedsz a termékcsaládokkal, elvégezzük a szükséges allergia teszteket. Expressz kezelés

Felmérjük a bőröd állapotát, hogy milyen kezelést igényel hosszútávon.

Bőrszerkezet javító, feltöltő kezelés

Hámló és érdes tapintású a bőröd, gyakran jelentkezik bőrpír is. A bőr ceramid tartalmát érdemes pótolni, hidratáló anyagokkal tölteni. A kezelés nyugtatja a bőrödet, ha esetleg pirosodásra is hajlamos. A bőr nedvességmegkötő képessége javulhat, hidratált, puha és üde lesz.

Mélyhidratáló, bőrszerkezet javító kezelés

Ha a bőr húzódik, érdes, fakó a színe, vízhiányos is lehet. A felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőr mélyhidratáló arckezelése. Több rétegű hidratáló kezelés, javítja a bőr textúráját. A bőrt feltöltik, a bőrfelszín egyenletesebbé válik .

Lestrapált bőr kezelése

Mikor a káros környezeti hatásoktól és a stressztől a bőr idő előtt öregedni kezd, nem szabad késlelkedni. A bőrirritációk, a vízhiány, a fakó bőr, a bőrfelszíni ráncok, a pigmentfoltok, a petyhüdt bőr mind utalhatnak erre. A bőr védelem vonalát erősítjük, a bőr visszanyeri életerejét.

Kényeztető kezelés

Ha a ráncokat még csak megelőzni szeretnéd. Fiatal vendégeknek ajánlom, aki az öregedés első tüneteit a mindennapi anti-aging bőrápolással törekednek megoldani, de egy kényeztető, feszesítő programra is igényt tartanak időközönként.

Botoxszerű arcfeszesítés

Arckezelés és szemkörnyék kezelés botoxszerű anyagokkal a meglévő ráncok enyhítésére és a kialakulásuk megelőzésére. A botoxszerű hatóanyagok ellazítják és simítják a mimikából adódó ráncokat. Nedvességpótlás és bőrpuhítás ránckezelő és vitaminos arckezelés. Arckezelés Péceli kozmetikában.

✔ Gyors enzimes bőrradír,
✔ Tonik,
✔ Hidratáló vagy anti-aging szérum,
✔ Uh hatóanyagbevitel,
✔ Liposzóma,
✔ Maszkok,
✔ Szemránckrém,
✔ Bőrtípusnak megfelelő krémezés

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában