Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Arckezelések

2023.09.16

Az arckezelés segít visszaállítani az arc kontúrját, javítja a bőr textúráját. Face lifting arckontúr kezelés. 

Arckezelés

Probléma megoldó arckezelés kúraszerű kezelésekkel, pihentető és relaxáló arckezelések. Arctisztítás, ránctalanítás azaz anti-ageing arckezelések, hidratálás, hyaluronsavas arckezelés, bőrérzékenység couperosa kezelése. Luxus és hagyományos kozmetikai kezelések, bőrfiatalító kezelés. Orvos-kozmetikai arckezelések. Rengeteg kezelésből választhatunk, a bőrtípus, a kor és a bőrprobléma alapján.

Arckezelések fajtái

Arckezelések ránckezelések prémium kozmetikai kezelések, arctisztítások, hámlasztások. Több arcbőr kezelést is alkalmazok: arctisztítás, ultrahangos arckezelés, face lifting, dermabrázió, arcmasszázs, carboxy terápia, kollagén szál kezelés. Kezdjük az alapoknál, tisztítsuk meg a bőr és radírozzuk.

Radírozás

Miért érdemes radírozni a bőrt?

-A bőr előkészítése miatt, hogy befogadja a szérumokat, krémeket.

-Mély-tisztítás okán, el kell távolítani az elhalt hámsejteket.

-Hidratálás miatt

Milyen radírok vannak:

-Mechanikai, dörzsölés

-Kémiai

-Biológiai

Személy szerint a mechanikai peelinget nem kedvelem, az érzékeny bőrt akár meg is sértheti és felületi az eredmény. Egyes enzimes radírokkal otthon is biztonságosan tudod hámlasztani, megújítani a bőröd. Hámoldó enzimek enyhe változata eltávolítja az elhat hámsejteket, előkészíti a bőrt a következő fázisra. Puha és életerős bőr pár perc alatt. Ha lúgos kémhatású letisztítót használtunk kezdjük előbb egy tonikkal, ezt követően jöhet a radírozás. A hámlasztás nagyon fontos lépése az arckezelésnek, de nem mindegy milyen radírt (peelinget) használok, az enyhe hámoldó enzimekkel gyengéden távolítom el az elhalt hámsejteket. A gyümölcssavak alaposan letisztítják a bőrt, a komedók egy részét is feloldják. Az enzimek és a savak bejutnak a pórusok felszínébe és oldják a komedókat is. Megtisztítják a bőrt, azonnal friss és üde érzet! Arckezelés

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában