Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Kúraszerű arckezelések

2023.07.31
Kúraszerű arckezelések. A bőrmegújító kúra pár év mínuszt jelenthet. Biológiai sejtfiatalítás hatóanyagokkal. Arckezelés és nyak,- dekoltázs,- szemkörnyék,-kéz és ajak kezelések. Arcfiatalító, bőrmegújító kúra kezelések hatóanyagokkal és gépekkel. A gépi kezeléssel intenzívebben érhetjük el a bőrfeszesítő, bőrmegújító, ránctalanító, anti-aging, bőremelő lifting hatást. Arckezelés 6-8 alkalommal hetente.

RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS

Rf gépi kezelés és tű nélküli mezoterápiás szérumos kezelés, kollagén indukciós terápia. Az arc, nyak, dekoltázs területét sokkszerű hő hatás éri, így a kollagén rostok összeugranak, megrövidülnek, így azonnali bőrfeszesítő hatást biztosít. A hosszútávú hatása, azaz a kúraszerű hatása pedig, hogy a hő hatására új kollagénrostok termelődnek. Kúraszerű kezelése 6-8 alkalom javasolt, hetente, havonta pedig fenntartó kezelés javasolt. A melegtől a pórusok kinyílnak, vérbőség keletkezik, a vérerek kitágulnak, a sejtek tápanyag ellátása és oxigénellátása fokozódhat, így a kezelés után a hatóanyagok könnyebben juthatnak célba.

Leesett arc azaz petyhüdt bőr kezelése

Face lifting géppel kúraszerűen, hetente 1x. Arcizomépítés, arcgimnasztika, izommetrikus mozgássorozatokkal arcizomtömegnövelő hatású gépi arckezelés.

Kozmetika a 17. kerület, Ecser, Isaszeg, Maglód, Gödöllő, Kistarcsa közelében Pécelen.

Ránckezelő hatással a mimikai ráncok ellen, sejtaktiváló, kollagén és elasztin rostok rugalmasságát javító peptid terápia a ráncok ellen. Hangzatos ígéretek, amik igazak is, nálam biztosan, saját bőrömön tesztelem folyamatosan. Professzionális kozmetikai arckezelésben javaslom, de pár termék otthon is használható.


Kúraszerű arckezelések

Kinek ajánlott a kezelés:

vízhiány estén

fakó, élettelen bőr esetén,

bőrfelszíni ráncoknál,

rugalmatlan bőr esetén

mimikai ráncoknál

Hatékony ránckezelő és kényeztető arckezelés, tartalmaz szemkörnyék ápolást a meglévő ráncok halványítására és a ráncok kialakulásának megelőzése céljából. Botoxszerű hatóanyagai ellazítják a mimikai ráncokat. Hatóanyag keverékei nedvességpótló és bőrpuhító anyagokat tartalmaznak, továbbá vitaminokat.


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában