Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Arckezelés

2023.10.25

A kozmetikai arckezelés és a professzionális kozmetika hatóanyagok serkenti a kollagén termelést. Anti-aging kozmetikus - Kozmetika 17. kerület közelében.

Arckezelés 

A gépi kozmetikai arckezelés és a professzionális kozmetika hatóanyag serkenti a kollagén termelést. Anti-aging kozmetikus.

Kozmetikus arctisztítás

A kozmetikai arctisztítás követően a bőr tisztábbá, puhává válik. Hydratáló beauty arckezelés, táplálás, hyaluronsavval, peptidekkel. Pórustisztító arckezelés. 

Szemöldök laminálás 

A szemöldök laminálás gyorsan népszerű lett a vendégek között. Henna Szemöldök Styling - Szemöldökfestés. A szemöldök hangsúlyosabb lesz. 

Szemöldök lifting

Szemöldök formázás.

Szempilla lifting

A szempilla lifting egy tartós szempillatő emelés.

Száj körüli függőleges ráncok eltüntetése

Felső ajak feletti ráncok eltüntetése. A száj körüli függőleges ráncok eltüntetése, több arckezelésünk is igen hatásos a száj körüli függőleges ráncok eltüntetésére, halványítására. Az egyik a retinol kezelésünk.

Felszívódó kollagén szálak

Felszívódó kollagén szálak - Arckezelés bőrbe olvadó stimuláló kollagén indukciós szálakkal Felszívódó, kollagénszálas bőrfiatalítás, megereszkedett szemhéj. Bőrbe olvadó kollagénszálak.

Szem alatti karikák eltüntetése

A szem alatti karika kezelése hosszútávú feladat. A szem alatti sötét karikákat az erek is okozhatják, besötétedhet a bőr. Megoldás carboxy kezelés kúraszerűen. 

Prémium arckezelések

Arcfeszesítés

Arcfeszesítés gépekkel, szérumokkal. Mikroáramos Arc Lifting kezelés hatására a bőr látványosan fiatalabb lehet. Csökkenek a ráncok, fokozódik a nyirokrendszer működés, a bőr feszesebb lehet.

Megereszkedett arcbőr feszesítése

Megereszkedett arcbőr feszesítése - A peptidek az egyik legeredményesebb hatóanyagok az arcbőr feszesítésében, ránckezelésében.

Rádiófrekvenciás arckezelés

A rádiófrekvenciás arckezelés gépi kezelés, egy rádióhullám frekvenciát használ, ennek segítségével fiatalítjuk a bőrt, célja az arcbőr kollagén termelésének beindítása. 

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában