Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Mezo kozmetikai kezelés

2023.08.20

Mezo kozmetikai kezelés, tűs vagy tű nélküli mezoterápia. A nano tűs mezoterápia az egyik kedvenc kezelésem, látványos és hosszantartó mezoterápiás arckezelés. Tű nélküli mezoterápia szérumos arckezelés nyáron is használható arckezelés. Az orvosi mezoterápia szérumok orvosi tisztaságú hatóanyagokat tartalmaznak. A mezolift-kezelés, arcfiatalításra, bőrfeszesítésre, hatóanyagok bőr mélyebb rétegébe történő szállítása. A bőr mélyebb rétegeibe képes bejuttatni az orvosi tisztaságú hatóanyagokat. Mimikai ráncok, az orr-ajak barázda és szemöldök közti ránc és elmélyült ráncok kezelésére. A tű nélküli mezoterápiás szérumos kezeléskor a bőrt nem sértjük meg tűvel, egy kozmetikai géppel mélyen juttatunk be anti-aging hatóanyagokat, serkentjük a bőr kollagén-és elasztin termelését. Így a ráncok halványodnak, a bőr feszesebb lesz. Mezoterápia kezelés, kúraszerűen javaslom a kezelést. 60-120 perc. Mezoterápiás kezelés ára.

A tű nélküli mezoterápiás szérumos kezeléssel a bőr legmélyebb rétgeiben is felszívódnak a bőrépítő hatóanyagaink:

  • peptidek,
  • hialuronsav,
  • vitaminok
  • anti-aging hatóanyagok.

Mezoterápia veszélyei : a tű esetén nagyon kell vigyázni a bőrre a kezelést követően, kozmetikus 0,5mm ig kezelhet dermapen géppel, de így is oda kell figyelni pár dologra. Kezelés után kerülni kell a sminkelést, a hőhatásokat. 

Mezo kozmetikai kezelés
Mezo kozmetikai kezelés

Bőrünk irha rétegében található fibroblasztok kollagént és egyéb proteineket termelnek. Ahogy öregszünk a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ebből kifolyólag a bőr egyre jobban elveszíti feszességét, rugalmasságát, a ráncok megjelennek, később mélyülnek, a bőr megereszkedik.

✔ A mezoterápiás szérummal hatóanyagokat mélyebbre szállítunk.

Kezelés után kerülni kell más hőhatásokat, és a bőrradírozást. A kezelés utáni napon nem javallott szolárium használata, a napozás. Kerülendő a smink. Anti-aging kezeléseket időben elkezdve a folyamatot lelassíthatjuk. Anti-aging kezelés pécelen.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában