Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Frakcionált rádiófrekvenciás kezelés

2023.08.03

A frakcionált rádiófrekvenciás kezelés kedvelt és keresett arckezelés. Rádiófrekvenciás kezelést keresel? Remélem segítek a választásban! Rádiófrekvenciás kezelések. Blogomból megtudhatod, hogy milyen RF kezeléseket ismerek, annak milyen hatásai, előnyei és hátrányai vannak. Kezelések a rádiófrekvenciával. A rádiófrekvencia: elektromágneses hullámok. Rádiófrekvenciás testkezelésekkel elérhetjük: gyorsul a bőr anyagcsere folyamata, kiürülnek a méreganyagok, továbbá aktiváljuk a lelassult fiziológiai folyamatokat, így az elasztin és a kollagén termelést is stimuláljuk vele.

  • Acfiatalítás, kollagenézis:
  • A kor előrehaladtával a kollagént, elasztint termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken, a bőr egyre inkább elveszíti rugalmasságát. Ezt megállíthatjuk, megfelelő kezelésekkel.
  • Az RF hőhatása miatt a kollagénrostok összehúzódnak, így bőrfeszesítő hatás jön létre.

Alkalmazási terület

  • arcfiatalítás
  • kollagén rekonstrukció
  • feszesítés
  • a bőr rugalmasságának fokozása

Frakcionális rádiófrekvencia

A készülék rádiófrekvenciás energiát közvetít a cserélhető TIP elektródáin keresztül a bőrbe hatol, hámsérüléseket okozva ezáltal. A hősérülés miatt kollagén zsugorodás keletkezik így feszesedik a bőr. Gyógyulási idő kb egy hét. Mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés. A frakcionált technológiánál a kezeléseket 3 hetente érdemes ismételni.

Thermage Rádiófrekvencia

Kisebb energia-sűrűséggel hat, mint a frakcionált rádiófrekvencia, ezért nincs felszíni sérülés. Ez a kezelés is azonnali kollagén-összehúzódást eredményez, kollagén újratermelődéssel. A nyári időszakban csak a termage rádiófrekvencia használható.

Frakcionált Mikrotűs RF technológia

használható:

- Bőrfeszesítésre
- Szájkörüli ráncokra
- Bőrrejuvenációra
- Aktív gyulladt aknékra
- Tág pórusokra
- Aknés atrófiás hegekre
- Faggyúműködés csökkentésére helyileg
- Fokozott verejtékezésre
- Striák halványítására

A frakcionált mikrotűs RF kezelés a frakcionált rádiófrekvencia és a mikrotűs kezelések kombinációja, tűs, így minimális fájdalom érzés azért tapasztalható. A mikrosérülések miatt sebgyógyulási folyamat indul be, így idővel rugalmasabb, tónusosabb lesz az arc. Kozmetikus 0,5mm kezelheti tűvel a bőrt, így ennél mélyebben ez már orvosi kompetencia részemről. A tűvel a gép egy előre beállított mélységébe kezeli a bőrt. Ekkor a beszúrt tűkre rádiófrekvenciás áram impulzusa jön, ami a bőr kiválasztott rétegét melegíti csak fel. 

Thermage Frakcionált rádiófrekvencia - ránctalanító kezelések - feszesítés. Mátrixpontos rádiófrekvencia - Thermage

Rádiófrekvenciás tip - A thermage kezelővégeket területről-területre helyezve egy erőteljes hőimpulzust ad le a gép az egyes területeken, az eredmény bőrfiatalító, feszesítő.

A multipoláris tippel folyamatos masszász mozdulatokkal haladva a szövetek átmelegednek, a sejtek oxigén- és tápanyagfelvevő lehetősége is megnő a kezelt arcrészen. Az eredmény azonnal látható és akár hosszú ideig is kitarthat.

Ellenjavallatok:

• terhesség, szoptatás,  pacemaker,  bőrrák,  vírusos vagy bakteriális fertőzés, epilepszia, fogkezelés alatt, pajzsmirigy felett, gyulladás alatt,  mellimplantátum, fémimplantátum, spirál felett,

• anyajegyeket kerülni kell, autoimmun betegség,

• izotretinoin (roacutane) kezelés az utóbbi 12 hónapban,

• bőrfelületi sérülés, keloidos hegek,  korábban herpesszel érintett területek,  Súlyos betegségek, például szívbetegség, gyomorfekély, súlyos gyomorbetegség, nyombélfekély, magas vérnyomás, cukorbetegség stb.

Ránctalanító arckezelés

Első kezelésekre én egy kevésbé drasztikus arckezelést javaslok és ha azt kevésnek ítélnéd meg, később jöhetnek az erősebb kezelések is. Tapasztalataim alapján a jól megválasztott hatóanyagokkal már nagyon látványos arckezeléseket érünk el.

Ránckezelés

Ha érzékeny a bőr, de anti-aginget is szeretne. A növényi őssejtektől a ráncok mélysége esetemben szépen csökkent, a bőr hidratáltsága jobb volt, feszesebb, a bőr felülete finomabbá vált. A bőr sugárzóbb és fiatalosabbá vált tőle. A liposzómába és ceramidba kapszulázott hialuronsav hatóanyagok csökkenthetik a ráncok mélységét. 

A legjobb ránctalanító kezelés mindenki számára más lehet. Az életkor, a bőr állapota határozza meg. Bőrfeltöltő arckezelések jó kezdet lehet a ránctalanító kezelés elkezdéséhez. A kezelés segít hogy aktiválja a bőr természetes önregeneráló folyamatait. Az arckezelés látványosan csökkenti a ráncokat, javítja a bőr feszességét és növeli hidratációját. Az arckezelés kúra végén a bőr simább, feszesebb, fiatalosabb megjelenést adhat. 

A ránctalanító arckezelés ideális a napfénykárosodott bőrre, az öregedő bőr fiatalításra, a kisebb nagyobb szarkalábak eltűntetésére, a mély ráncok halványítására. A ránctalanító arckezelések során fontos a szemöldök emelés, a szemkörnyék ránctalanítás is.  Több kozmetikai eljárás is alkalmas a feszes, fiatalos bőrért,  a petyhüdt bőr megemeléséért, a ráncok csökkentéséért. A face lifting gép is jó kiegészítője a ránctalanító arckezelésnek, ez a kezelés az arc mikroizomzatának tornáztatása.

A tartós ránctalanítás számomra az mikor rendszeresen járunk szakemberhez és otthon is megfelelően ápoljuk a bőrünk. Arc ránctalanítás. A szérumoknak és az ultrahang hullámoknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben beindítja a kollagén termelődést. Lehet kérni, hogy az arc ránctalanítás kezelésen felül még a dekoltázs és nyak területét is kezeljük. A legtöbb kezelésben benne van egy dekoltázs kezelés is, de fokozhatjuk erősebb szérumokkal  is külön kezelésekkel.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában