Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Izomstimulálás testkezelés

2023.08.08

Elektromos izomstimulálás, izomstimulálás testkezelés

Izomstimulálás testkezelés. Izomstimuláló kezelés, az izmok passzív tornáztatása. Petyhüdt test kozmetikai kezelése, izomtónus növelése. Szétnyílt hasizom erősítése, fogyasztás, anyagcsere gyorsítás. Lógó kar eltüntetése gépekkel. Testkezeléseket is igen gyakran használunk a szalonban, izmok karbantartására például izomstimuláló kezelést. Mindig kombináljuk a diétát a mozgást és a testkezelést, így gyors és szép eredményt tudunk elérni. Petyhüdt bőr kezelése, izomtónus növelése fekve, gépi testkezelés. Az ingeráramos testkezelés kúra szerűen érdemes használni, segítségével a mélyebben lévő izmok is tornáztathatóak. Elektromos izomstimulálás, egy 30-60 perces kezelés egy komplett edzésnek felel meg.

Izomtornával:

-alakformálást, izomerősítést érhetünk el

-feszesítheti a kart

-több izomcsoport egy időben történő mozgatását eredményezi

-csökkentheti a has, fenék, comb körméretét

-az izmok tápanyag és vérellátásának fokozását is elérhetjük általa

-csökkentheti a petyhüdtséget, a karon, a hason, a feneken, a térd felett, a combokon 

-a sejtanyagcsere és nyirokáramlás élénkítését eredményezheti

-csökkentheti a cellulitot

Ingeráramos alakformálás (izomtorna)

Általában a kezelt zsírpárnákat tünteti el, más testrészre kevésbé hat - csak onnan fogyaszt, ahonnan én szeretném, és olyan problémás területekről tudja eltüntetni a zavaró zsírlerakódásokat, ahol a sport és a diéta esetleg hatástalan. Zsírpárnák csökkentéséhez és az izomzat erősítéséhez. A kezelés közben izom összehúzódások fokozzák a kezelt terület vérellátását ezáltal tápanyag és oxigénellátását. A nyirokkeringés élénkül így a bomlástermékek elszállítása erősödik. Egy egy kezelési kúrával akár centiméterekben mérhető lesz az eredmény. Kúraszerű használatával a mélyebben fekvő izmok is átmozgathatóak.

Kezelés kizáró okok: pacemaker, idegrendszeri zavarok, terhesség, daganatos megbetegedések, fémimplantátum, érrendszeri és keringési megbetegedések

Kezelhető területek:  has, kar, fenék, combok, vádli - Izomstimulálás testkezelés Pécelen a XVII. kerület közelében

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában