Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Látványos ránckezelés

2023.03.01

Látványos ránckezelés - Mitől szép egy kozmetikus bőre? Ő is rendszeresen kezeli az arcát.  :) Ha látványos ránckezelés a cél érdemes rendszeresen járni szakemberhez, otthon pedig a bőrtípusnak megfelelő készítményeket használni. Több olyan arckezelés van a kozmetikában, amelyek kifejezetten ráncok ellen igen hatásosak, a fejlett gépeknek és hatóanyagoknak köszönhetően már tű nélkül is látványos eredményt tudunk elérni. Fiatalító és látványos arckezelés.

A rugalmasságát és feszességét veszített bőr nagyon alapos kezeléssel hatásosan szépíthető. Bio és high-tech sejtmegújító hatóanyaggal látványos eredmények születhetnek. Segítségükkel az elmélyült mimikai ráncokat csökkenteni, a petyhüdt bőrt feszesíteni tudjuk.

Minden bőr egy külön kezelést igényel, nem lehet ugyanaz a kezelés mindenkinek jó.

Az én kedvenc kezelésem, érett, rugalmasságát, feszességét veszített ráncosodó bőrre, szemkörnyékre. Aktiválja a kollagén és az elasztin szintézist. A bőrt nedvességgel tölti fel, javítja a sérült bőrsejteket, a bőr mélyebb rétegeibe hatóanyagot juttat be. Liposzómába kapszulázott peptidek segítségével, amik védik a kollagénrostokat.

A bőrt addig nem kezeljük, míg meg nem szabadítjuk a szennyeződésektől. Ezt egy krémesen habzó arctisztító készítménnyel érem el. Enyhe tenzid keverék, tökéletes tisztít, nem irritálja a szemet. Aloe verát tartalmaz ami nedvességpótló, megakadályozza a bőr kiszáradását. Tartalmaz még tigrisfű kivonatot, teafa olajat, makadámia olajat.

A hyaluronsav tartalmú bio tonikkal a bőr hidratált és puha tapintásúvá válik.

A hámlasztás nagyon fontos lépése az arckezelésnek, de nem mindegy milyen radírt (peelinget) használok, az enyhe hámoldó enzimekkel gyengéden távolítom el az elhalt hámsejteket. A gyümölcssavak alaposan letisztítják a bőrt, a komedók egy részét is feloldják.

Igazán mélyreható kezelés egy jó liposzómával, magas koncentrációjú hatóanyagokkal, mint a carnosine-liposzóma, ami gátolja, hogy a kollagénrostok veszítsenek feszességükből, a FE Cliposzómák a bőr mikrokeringését javítják, a tripeptidek amik serkentik a kollagéntermelődést. Feszes bőr és mimikai ránccsökkentés, peptidekkel, hialuronsav, mandula olaj, e vitamin, tejsav, és gránátalma olaj segítségével.

A szérumokat ultrahangos arckezeléssel igazán mélyre lehet szállítani. Egyik szérum ami peptideket és aminosavat is tartalmaz javítja a ráncokat, a pigmentált bőrt. Botoxszerű összetevői lazítják a mimikait ráncokat. Peptiddekkel növeli a bőr rugalmasságát, hidratáló hialuronsaval, és aloe Veraval, permalan erősíti és hidratálja a bőrt. Parazsázsával ami a mimikai ráncok ellen hatásos, izomlazító, bőrkisimító.

A szem a lélek tükre, így a szép szem sugárzóan szép. A szem alatti karikák, táskák, szarkalábak halványíthatóak, megelőzhetőek, akár el is tüntethetőek.

Kedvenc szemkezelésem egyik terméke tartalmaz egy olyan hatóanyag komplexet, ami az öregedő szemkörnyék bőrének ideális. Tömöríti a felső szemhéj bőrét, csökkenti a szarkalábakat. Méregteleníti a bőrt, így a szem alatti sötét karikára és duzzanatokra is tökéletes. Tartalmaz alma őssejt kivonatot, hialuronsavat.

A maszkok és a masszázsolaj tovább fokozza a bőr megújulását, a ráncok kisimulnak a bőr feszesebb és üdébb lesz.

Személy szerint a testkezeléseket is hetente igénybe veszem, úgy érzem, ezzel is példát tudok mutatni, hogy hatásosak a testkezelések.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában