Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Szem alatti karikák eltüntetése

2023.03.28

Szem alatti karikák - A megfelelő arckezelés és az otthoni szemkörnyékápoló hidratál, ránckezel, erősíti a szem körüli bőrt, véd a sötét karikáktól és a szem alatti táskáktól. A szem alatti karika kezelése hosszútávú feladat. A szem alatti sötét karikákat az erek is okozhatják, besötétedhet a bőr, ha a test nem kap elég oxigént, nedvességet, nem megfelelő a keringés. Arckezelés a szem alatti karikák ellen

Szem alatti karikák eltüntetése

Carboxy terápia kezelések kúraszerűen, a szem alatti karikák eltűnnek, a ráncok simulnak, a bőr ismét fiatalosabb külsejű. A kezelést az általam legjobb szemkörnyékápolóval zárom, sötét karikák ellen is ideális. A szem alatti karikák eltüntetése céljából a legjobb kezelésem.


A legjobb rosacea elleni krém 

A legjobb rosacea elleni krémet nehéz megtalálni, mert mindenkinek más a legjobb. Én két professzionális termékcsalád krémjét is használom a rosacea megelőző kezeléseimben. Mivel rosaceas bőrt a kozmetikus nem kezel, mi inkább a megelőzésre helyezzük a hangsúlyt. Mikor érzékeny pirosodásra hajlamos a bőr, itt az idő a couperosa kezelésre.

Egyik kedvenc termékcsaládom szérumát és krémét is bevetem a kezeléseimben.

Nyugtatja a bőrvörösességet, gyulladást, irritációt, csökkenti a rosacea tüneteit, megerősíti az érfalakat és javítja a bőr tömörségét. A Couperocalm egy speciális tetrapeptid, amelyet kifejezetten a couperosis tüneti kezelésére terveztek: csökkenti a gyulladást, gátolja a kollagén lebomlását és a hiperpigmentáció kialakulását, ezzel a szövet tömörebbé, ellenállóbbá válik. Az azelainsav a tetrapeptiddel együttműködve csökkenti a gyulladást, a pigmentfoltok kialakulását, antioxidáns hatású. Kúraszerűen a bőrpír kezelés látványos arckezelése. 

10% Azelain szérum, csökkenti a couperosa tüneteit, megerősíti az érfalat, és javíthatja a bőr tömörségét. Az azelainsav és a Couperocalm (tetrapeptid) csökkenti a gyulladást, megelőzi a pigmentfoltok kialaukását, antioxidáns hatású, és javítja a kollagén felépülését a bőrben. Termék források: Biodroga

HYDRA BOOST koncentrátum intenzíven hidratál és feltölt, javítja a szövetek rugalmasságát, energiát ad a bőrnek. Hidratáltabb és ragyogóbb arcbőr Fekete-erdő-komplexszel, háromféle hialuronsavval, koffein kivonattal, malachit kivonattal és speciális cukor-komplexszel. A nagy és kis molekulatömegű hialuronsavak kombinációja optimálisan látja el a bőrt nedvességgel.

Magas hatóanyag tartalmú orvos-kozmetikai termékekkel kiegészíthetjük az arckezelést. A BIODROGA orvos-kozmetikumai közül a Perfect Hydration 24 órás kréme olyan hatóanyagokkal, mint a hialuronsav, gránátalma, jojoba olaj, E-vitamin és édesgyökér, gyorsan és látványosan csökkenti a bőr száraz tüneteit. 

  • hidratálja a bőrt
  • csökkenti a száraz bőrérzetet
  • erősíti a bőr barrier funkcióját
  • védi a bőrt a szabad gyököktől
  • feltölt és kisimít
  • rosacea szérum megerősíti az érfalat, és javítja a bőr tömörségét, csökkenti a gyulladást

Sok nő életét megnehezítik a bőr túlzott reakciói, bőrpír, gyulladás, foltok, gyulladás utáni hiperpigmentáció.

Rosacea krém

Kedvenc termékcsaládaim rosacea krém kollekciói:

Anti-redness Nyugtató krém. Biodroga

Emberek milliói szenvednek olyan bőr túlérzékenységben, melynek tünetei a vörösesség, gyulladás, pattanások, gyulladásokat kísérő hiperpigmentáció, papulák és kellemetlen viszketés.

A Telangyn egy nyugtató tetrapeptid, amit kifejezetten a cuperosa és a telangiectasia kozmetikai kezelésére fejlesztettek ki. Csökkenti a vörösességet, lassítja a kollagén rostok korai lebomlását, megelőzi a gyulladások eredményeképpen megjelenhető hiperpigmentációt.

A fűzfakéreg kivonat és a kamilla gyulladáscsökkentő hatású, míg a Panthenol elősegíti a megfelelő hidratáltság elérését, a sejtosztódás optimalizálását, és támogatja a bőr regeneráló mechanizmusait.

A shea vaj puhítja a bőrt, míg az argán- és olívaolaj megerősíti, és finom filmréteggel vonja be a bőrt. 

BIODROGA Medical Institute - 10% Azelainsav szérum.

Nyugtatja a bőrvörösességet, gyulladást, irritációt, csökkenti a rosacea tüneteit, megerősíti az érfalakat és javítja a bőr tömörségét.

A Couperocalm egy speciális tetrapeptid, amelyet kifejezetten a couperosis tüneti kezelésére terveztek: csökkenti a gyulladást, gátolja a kollagén lebomlását és a hiperpigmentáció kialakulását, ezzel a szövet tömörebbé, ellenállóbbá válik.

Az azelainsav a tetrapeptiddel együttműködve csökkenti a gyulladást, a pigmentfoltok kialakulását, antioxidáns hatású.

Forrás: Biodroga Hungary

Ránctalanítás 

Az érzékeny pirosodásra hajlamos bőrnek is kell a ránctalanítás egy bizonyos kor után. Érzékeny bőrre kifejlesztett termékekkel ránckezelés, bőrmegújítás, ránctalanítás, hegkezelés. Bőrmegújítás PHA savval, ránctalanítás arc kezelés érzékeny sérülékeny bőrre. A ránctalanító kezelések már az első alkalom után látványos változást adhatnak, akár felületi ráncok akár mélyebb ráncok esetén is. Az ultrahangos hatóanyagos arckezelés beindítja a kollagén termelést, ránckezelő, ránctalanító, bőrfeszesítő hatásúak. Ránctalanítás - csökkentsük a ráncok mélységét. Bőrfiatalítás és ránctalanítás, szemöldök emelés, szemkörnyék ránctalanítás, arckezelések

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában