Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Eredményes bőrápolás

2023.08.22

A kollagén idővel egyre gyorsabban bomlik és egyre kevesebb termelődik. Ezért fontos, hogy támogassuk az újra termelődésüket hatóanyagokkal. Peptides arckezelés, eredményes bőrápolás. Célunk a fiatalos megjelenés megőrzése minél tovább, a hatékony bőrápolás ebben segít. A bőr szépségének és egyezségének titka a megfelelő bőrápolási rendszer és termékek, hozzá egy jó szakember. A kozmetius személyre szabott otthoni kezeléseket javasol és professzionális termékeket és gépet használ a kezeléshez. Így a bőr egészségesebb, az arckontúr finomodik, feszesedik, a ráncok és az idő előtti öregedés jelei javulnak.


Peptidek ígéretes hatóanyagok


A kedvenc hatóanyagaim, a peptidek, vannak amik sejtekkel kommunikáló hatóanyagok, úgy működnek, hogy serkentik a sejteket, serkentik a bőr kollagén és elasztin termelését. Egyes peptidek a botoxhoz hasonlóan a mimikai izmokat lazítják. Léteznek még vivő peptidek is, amik szállítanak, és még sorolhatnám. A peptidek összekapcsolódó α-aminosavakból felépülő rövid polimerek, a szervezetünkben is megtalálható fehérje töredékek. Anti-aging hatóanyagok, peptidek, botoxszerű hexapeptidek. réz-peptidek (erős antioxidánsok, gyulladásgátlók), makropeptidek.

Peptidek egymással összekapcsolódó aminosavakból álló molekulák. Az aminosavak száma határozza meg őket. 

pl. oligopeptidek (hidratáló, tápláló), palmitoyl-Tetrapeptid-7 regeneráló peptid öregedésgátló, bőrápoló hatású, kollagéntermelés és a sejtek optimális működését támogatja. Botox hatású peptidek, ránctalanító hatású, gátolja a mimikai ráncok elmélyülését, fokozza a bőr vérkeringését. Collaxyl, a kollagén-termelődésre hat, aknés, heges bőrökre is jó. Leuphasyl, ránctalanító hatású, gátolja a mimikai ráncok elmélyülését, fokozza a bőr vérkeringését, szemkörnyéki és a homlokráncokra ideális. Gatuline, csökkenti az izmok mikro összehúzódásait. Ellazítja és nyugtatja az arcizmokat, simítja a bőrt.


Mélyen-ható liposzómák

A krémek általában a bőr mélyebb rétegeibe nehezen tudnának eljutni, ezért érdemes liposzómákat használni az arcápolásunk során. A peptides szérumokat liposzómákkal viszem be a bőr mélyebb részeibe.

A liposzómákat csak bőrbarát anyagokat tartalmazó kozmetikumokkal szabad használni!

A liposzómák mélyre ható, látványos, hidratáló, tápláló bőrápolók, a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak, így megerősítik a többi készítményt. A bőrünk védekezik, így bizonyos molekulaméret felett nem engedi be az anyagokat. A modern kozmetikai termékeket úgy készítik, hogy összetevői egy része felszívódjon a szaruhártyán, ahol elérik a pozitív hatásuk. 

Tudatos bőrápolás rutin

Alap arcápolási rutin, első lépés egy alap bőrápolási rutin kialakítása, kérjük ki kozmetikusunk szakértelmét hozzá. A tudatos arcápolási rutin 3 legfontosabb lépése a tisztítás, ápolás, és a fényvédelem. 

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában