Anti-aging kozmetikus

Megereszkedett arcbőr feszesítése

2023.05.24

Megereszkedett arcbőr feszesítéseBőrfiatalító kozmetikai kezelés. A megereszkedett arcbőr, azaz arc kontúrja megereszkedik. A mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés és a lézeres bőrfiatalító kezelés látványos arckezelések, de szép eredmény értem el a felszívódó kollagénszál kezeléssel, arclifting kollagénszállal is. Több arckezelés is rendelkezik bőrfiatalító tulajdonságokkal, mikor a kollagén rostokra hatunk gépekkel és vagy hatóanyagokkal. Bőrfiatalítás, anti-aging, szövetregeneráló hatást fejtünk ki aktív hatóanyagokkal. 

Arckontúrok feszesítése, a bőr megemelése - komplex kezelés, kozmetikai géppel végzett arcizom lifting, ultrahanggal történő mezoterápiás szérumos arckezelés és orvos kozmetikai maszkok, szérumok és krémek együttesen a leghatékonyabb. Az arcon és a nyakon a ráncok kisebbek lesznek, az arc vonala megemelkedik.

Mikor a bőr elveszti rugalmasságát és megereszkedik, az orca, áll, nyak területe is megereszkedik. A kezeléssel a bőr állapotán javítani tudunk gépekkel és a megfelelően kiválasztott termékekkel. A termékekben olyan hatóanyagok, mint a biopeptidek és a hialuronsav látványosan és tartósan lassíthatja az öregedés látható jeleit. Megereszkedett arcbőr feszesítése.

Feszesítő, feltöltő szemkezeléssel, simítja és feszesíti a szem környékét. Küzd a bőröregedés ellen, háromféle peptiddel, hialurosavval, ligetszépe olajjal és periorbitális-komplexszel táplálja az érett szemkörnyéket, a spilanthol botoxszerű hatása enyhíti az izomzattal összefüggő bőrfeszülést és csökkenti a ráncokat. A méz táplálja a bőrt, rugalmassá és puhává varázsolja, a méz bőrregeneráló tulajdonságokkal is rendelkezik. Megemeli a szemhéjat, és csökkenti a fekete karikákat.

Arckezelés 

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában