Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Luxus kozmetika

2023.07.18

Luxus kozmetika? inkább igényes, luxus hatóanyagokkal. 

A kozmetikát én akkor tekintem luxusnak, ha a hatóanyagok elérik a kívánt hatást, ha a környezet is igényes, a vendég egyedül van kezelés közben, ilyenkor jobban érezhetjük magunkat az arckezelés közben. Luxus hatóanyagokkal kozmetika Budapest közelében Pécel városában.  

A bőrtípusod és az életkor, továbbá a bőrproblémát befolyásolja, hogy milyen gyakran kell szakemberhez járni. Tisztító kezelésekre érdemes rendszeresen járni, főleg mikor még sok a tisztítandó. Hidratáló kezelésekre már fiatalon, 25 felett elkezdhetünk rendszeresen szakemberhez járni, a ráncok megelőzés miatt is érdemes időben elkezdeni a kezeléseket. 30 felett sokszor a ránckezelések miatt kényeztethetjük magunk a szakembernél, 30 felett egyre csökken a kollagénszint, megjelenhetnek az első ráncok. A bőr 28 naponta megújul, így érdemes 3-4 hetente felkeresnünk egy kozmetikust ha a ránckezelés fontos szempont.

Otthon is érdemes ápolni a bőrünk, de miért kell kozmetikába járni? Igazán hatásos hatóanyagokat nem tudunk bárhol beszerezni. A kozmetikusok manapság már igen hatékony szérumokkal és pakolásokkal dolgoznak, amit általában csak náluk érhető el.

Szakképzett kozmetikai szakember kezébe kerülsz. A kozmetikusok hosszú évekig tanulták a szakmájuk, milyen bőrtípusok vannak, hogyan kell őket kezelni, milyen ellenjavallatok vannak. A hatóanyagok ismerete is nagyon fontos, hiszen nem mindegy mit mivel viszünk be bőrünkbe.

A legtöbb ember bőre kombinált, így a kozmetikus össze tudja állítani, ami a bőrtípusnak a legmegfelelőbb. Otthonra is tud kozmetikumokat ajánlani.

A kozmetikus gépeket is bevethet a kezelés során, így elősegítve a hatóanyagok mélyebbre jutását. A gyulladások csökkentésére is vannak kiváló kezelések, így elősegítve a bőr gyorsabb felépülést.

Igazán hatékony anyagokra vágyunk? Azokat bizony a kozmetikusodnál találunk, ha igazán naprakész a szakember. Luxus kényeztetés a testnek és a léleknek. Luxus kozmetika hatóanyagokkal esztétikai arc- és testkezelések, relaxáló arckezelések, arctisztítás, ránctalanítás azaz anti-ageing, hidratálás, és a bőrérzékenység hatékony arckezelése. Magas minőségű termékek és hatékony gépek.

Arctisztítás, ránctalanítás, anti-ageing, hidratálás, és a bőrérzékenység hatékony kezelése.

A növényi őssejtek és a vitaminok fontos kozmetikai anyagok. Peptidekről is egyre többször hallunk mostanában, igazi anti-aging bombák, amik folyamatosan terjeszkednek a kozmetikai piacon.

Létezik olyan peptid ami a kollagéntermelést serkenti, olyan ami a botoxszerű, a mimikai izmokat ellazítja, vannak amik gyulladás csökkentőek, vannak amik a pigmentfoltokat halványítják és még sorolhatnám.

A peptideket érdemes kis- és nagy molekulasúlyú hialuronsavakkal, növényi őssejtekkel vitaminokkal kombinálni.

Luxus kozmetika Budapest közelében Pécelen.  

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában