Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Formás popsi - fenékemelő kezelés

2023.07.03

Testformázás

Ahogy közeledik a nyár előtérbe kerül testük, a bikiniszezonra időben fel kell készülni. Ha eldöntötted, hogy fogyókúrába kezdenél és kiegészítenéd kozmetikai kezelésekkel, vagy feszesítenéd a tested, tökéletes a testkezelés. A testkezelésekhez olyan innovatív anyagokat használunk, amik felgyorsítják az anyagcsere folyamatokat, sokat segítenek a zsírbontásban és vízhajtó tulajdonságaik miatt az ödémás bőrképen is sokat segítenek. Tehát több problémán is segíteni tudnak.

Formás popsi - fenékemelő kezelés

Kúraszerű testkezelések a formás, feszes popsi érdekében. Ha van pici zsírfelesleg, akkor kezdjük egy rádiófrekvenciás szírbontó kezeléssel. Mikor már csak a kerekítés a fő szempont, jöhet egy  ingeráramos testkezelő kúra, így lesz kerek a popsi. 

Fogyasztó kezelések:

Fontos, hogy csak testkezeléstől nem tudsz hatalmas súlyfelesleget leadni, a közreműködésedre is szükség van. Az egészséges étrend, a mozgás bevezetése és ezt követően a testkezelés.

Én ezt egy életmód váltással kezdtem. Kevesebb szénhidrátot ettem, több zöldséget, figyeltem miből mennyit fogyasztok. Sok vizet ittam, a cukrot teljesen elhagytam. Hónapokig használtam a testkezeléseket, így elértem a kívánt célt. 

A fogyókúrát jól kiegészíti a testkezelés, ha mellé még tornázik is az ember, jobb eredmény érhető el. Tehát úgymond egy rásegítésként kell gondolni a testkezelésekre. A testkezelés sikerességéhez nagyon fontos az otthoni testápolás is, hiszen, ha mindennap találkozik a bőr a hatóanyagokkal, látványosabb a végeredmény!

Szánjunk rá elég időt, ami évek alatt halmozódott fel, nem fog egy hét alatt eltűnni. Érdemes heti 1x, 2x járni a kezelésre, közben otthon használni az otthonápolási termékeket. Napi szinten kell foglalkozni a problémás testrészekkel, de megéri mert a látvány nem marad el, persze ez egy hosszú idő lesz! Feszesebb has, combok, kar, vagy laposabb has és vékonyabb combok.

Fontos, hogy egyezségesen kezdjünk bele a kezelésekbe és a fogyókúrába, sajnos több betegség is meggátolja a fogyást és az testkezelési ellenjavallok listája is igen hosszú.

Feszesítő kezelések, itt könnyebb dolgunk van, szinte azonnal látszanak az erdmények. Több hatásos feszesítő szérum, pakolás és krém áll a rendelkezésünkre, amik látványosan szépítik a bőrünk. TünDerma Kozmetika Pécelen - Fogyasztó testkezelések


Formás popsi - fenékemelő kezelés
Formás popsi - fenékemelő kezelés
Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában