Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Narancsbőr kezelés

2023.08.19
Narancsbőr kezelés. Kozmetikai alakformáló gépek, látványos cellulit csökkentés, erős testkezelő hatóanyagok. A narancsbőr kezeléskor a rádiófrekvenciás gép és a kavitációs ultrahang gép bontja a zsírt, az ingeráramos izomstimuláló gép építi az izmot, az RF gép feszesíti a bőrt! Egyszerre lehet formálni a combod, fenekedet, a csípőd, feszesíteni a bőrödet. A hatóanyagos kezelések közül a narancsbőr kezelés, narcsbőr elleni kezelések egyik legkedveltebb eljárása a kozmetikánkban a Body Wrapping kezelés, testtekercselés. A narancsbőr elleni kezelés látványos testkezelése, fogyasztó, feszesítő, méregtelenítő kezelés. Narancsbőr kezelés kozmetikai kezelés.


Mi a cellulit?

A cellulit fázisai

1 fázis - fekvő helyzetben sima, feszes a bőrünk, ha finoman megnyomjuk a bőrt, pici egyenetlenségek láthatók. 

2 fázis - fekvő helyzetben is jól látható a bőr egyenetlensége. Állva piciny gödröcskék észlelhetők. 

3 fázis - fekvő és  álló helyzetben is látható a narancsbőr

4 fázis - a csomók szemmel láthatók, karfiolszerű elváltozások észlelhetők, megnyomásuk fájdalmas is lehet. A kötőszövet nyomhatja az ideg rostokat, érzékeny, fájdalmas.

Narancsbőr kezelés 

Narancsbőr kezelés - Testkarcsúsítás Gyöngyökkel - Kozmetika, Kozmetikus Budapest közelében Pécelen, Testkezelés. Pár hét alatt látványos narancsbőr kezelés, fogyasztás, feszesedés. A narancsbőr kezelés esetén akár már egy testkezelés is látható, de a narancsbőr állapotától függően minimum 6-8 kezelés szükséges. A narancsbőr kialakulásának okai kereshetjük az étkezésben, a mozgás hiányában, a túlsúlyban, a korunkban, de még a vékony fiatal lányokon is kialakulhat. Így sajnos bárkit érinthet, hatásos eredményt adó kezelése a bőr kötőszöveti részét érintő kezeléssel kaphatunk. A bőr mélyebb rétegében kell kezelnünk. A narancsbőr elleni kezelések egyik legjobb kezelése a rádiófrekvenciás kezelés és a Body Wrapping kezelés. Javaslom az RF és testtekercselés kezelést felváltva. Cellulitos bőr kezelése narancsbőr eltüntetése kozmetikai kezelésekkel, javasolt a narancsbőr elleni krém a kezelés ideje alatt.

Rádiófrekvenciás zsírbontás, feszesítés

A kezeléskor 40-42°C-ra melegítjük fel a bőrt, így beindítva a zsírbontást és a zsírsejtek roncsolását. A rádiófrekvenciás zsírbontással alkalmanként akár néhány cm-t is fogyhatunk, persze ha gondosan betartjuk a ránk vonatkozó részt is. Diéta, mozgás és megfelelő folyadék fogyasztása. Ellenjavallatok részt alaposan tanulmányozzátok át, csak egészséges testet kezelünk.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában