Anti-aging kozmetikus

Prémium arckezelések

2023.04.20

Prémium arckezelések

Prémium kategóriás kozmetikumok az egészséges és szép bőr érdekében. Bőrfiatalítás, ráncfeltöltő kezelések, bőrfeszesítés. Számtalan kozmetikai arckezeléseink kínálatában megtalálhatóak az alap kozmetikai arckezelések, a prémium arckezelések, hyaluronos ránckezelések, sof lézeres bőrfiatalítás, led kezelés, kollagén szál kezelés, tini arckezelés, növényi őssejtes arckezelés.

A Péceli kozmetika szolgáltatásai között megtalálod a hagyományos, a modern és a gépi kozmetikai prémium arckezeléseket. Az öregedést késleltető, feszesítő, ránctalanító feltöltő, prémium kozmetikai arckezelésekre specializálódva, TünDerma kozmetika Pécelen. Az időben elkezdett tudatos kozmetikai ápolással késleltetni lehet az öregedés jeleit. Regenerációs kezelésekkel, a sejtek állandó megújulását pozitívan támogató erős bio kozmetikai hatóanyagokkal elősegítjük a szervezet regenerációs folyamatait. A Péceli kozmetikában használt kozmetikumok elsődlegesen felsőkategóriás kozmetikai termékek, amik regeneráló, sejtmegújulást elősegítő hatásúak, bio összetevőkkel. A kozmetikus kezelések során értékes anyagokkal, mint a peptidek, liposzómák, hialuronsav, nanoszómák, ceramidok, fitoszómák, vitaminok és még sok más kozmetikus hatóanyagokkal segítve a megújulást. Prémium arckezelések

Prémium arckrém

Premium Selection High Performance befejező krém

Három szintű anti-aging hatás varázslatos textúrával és illattal.

A finoman csillogó 24 karátos aranypor, a rendkívül hatékony high-tech komponensek és a púderes illat minden érzékszervet megszólít, és tiszta luxust áraszt.

Feszesebb, rugalmassággal teli bőr, kisimult ráncok és friss, élettel teli arcszín.

A Wonder-lifting-komplex tetrapeptidek, valamint növényekből szintetizált hexa- és polipeptidek kombinációja. Három komponens, amelyek hatásukban kiválóan kiegészítik egymást. Stimulálja az olyan kulcsfontosságú összetevők szintézisét, amilyen a hialuronsav, és javítja a bőr tömörségét.

A full spektrum hialuronsav egy újgenerációs, biotechnológiai úton előállított hialuronsav-komplex. Eltérő molekulatömegű hialuronsavakat tartalmaz, amely a kis molekulatömegtől a nagy molekulatömegig terjed, különböző bőrmélységekbe képes behatolni, és a bőr minden rétegét hidratálni és feltölteni.

A mandulaolaj, a kókuszolaj, a buritiolaj és a szőlőmagolaj koktélja értékes zsírsavakat tartalmaz, intenzíven táplálja a bőrt, és hidratáló hatású. Termék forrás: Biodroga

Prémium arckezelések
Prémium arckezelések


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában