Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Rejtett szemhéj eltüntetése

2023.07.25

Rejtett szemhéj eltüntetése nehéz feladat, inkább feszesíteni tudjuk. Fiatalosabb és üdébb arc,  lógó szemhéj, csüngő bőrréteg kezelése. Biodroga szemkezelés az arckezelésekbe építve. A legtöbb vendégem a szem körüli ránc zavarja. Te mindent megteszel azért, hogy ápold a szem körüli bőrt? Egyik kedvenc szemápolóm a kezeléseimbe beépítettem. Feszesítő szemkörnyékápoló az innovatív Novo Peptide3 technológiával. A Novo Peptide3 technológiával és az aminosavval az arginin háromszoros öregedésgátló erőt biztosít a feszes és ragyogó szemkörnyékért. A vonalak és ráncok minimálisra csökkennek, a bőr rugalmassága és tónusa javul.

A lógó szemhéjak, a sötét karikák és a kiszáradási vonalak láthatóan csökkennek. A Firming Eye Care háromszoros öregedésgátló hatást kínál a feszes és ragyogó szemkörnyékért. Minimalizálja a vonalakat és ráncokat. Javítja a bőr rugalmasságát és tónusát. Láthatóan csökkenti a lelógó szemhéjat, a rejtett szemhéj eltüntetése kúraszerűen. Minimalizálja a sötét karikákat és a szárazság vonalait.

Hatóanyagok:

L-arginin aminosav:

L-arginin aminosav: kulcsfontosságú szerepet tölt be az epidermális barrier funkció kialakításában és fenntartásában.Javítja a stratum corneum vízmegkötő képességét és támogatja a vérgázok, tápanyagok és folyadékok eloszlását a bőrben.

Novo Peptide³ technológia:

A Novo Peptide³ Technology a Clothide, Pentalactin és Tripeptide-5 erőteljes öregedésgátló komplexe. Elősegíti a bőr tónusát és rugalmasságát. A vonalak és ráncok feszesebbek.

Ezenkívül a Novo Peptide³ technológia elősegíti az arcbőr ragyogását és egyenletességét.

Mentes:Ásványi olaj, parabének és mikroműanyag részecskék.PEG-ek.Szilikonok. Színezékek.Állati eredetű összetevőkből.Laktózt tartalmazó összetevőkből. Kép forrása: Biodroga


Havi 1 kezelés

1 év kitartó munka

Otthon ápolás professzionális készítményekkel

Szemhéj feszesítés

A szemhéj feszesítő kezelést a megereszkedett bőr esetén a bőr emelésére és feszesítésére használjuk, hatékonysága csak az arc teljes kezelésével növelhető. Kontúrterápia mikroárammal, a legjobb szemhéj feszesítő, amit próbáltam. A tónusát vesztett bőrre javallott kezelés. Az arc vonalainak megemelése a cél. A petyhüdt, megereszkedett bőr feszesítése, a megereszkedett szemhéj eltüntetése. Mikroáramos Arc Lifting kezelés hatására a bőr látványosan fiatalabb lehet. Csökkenek a ráncok, fokozódik a nyirokrendszer működés, a bőr feszesebb lehet. Eltűnhetnek a szemek alatt található táskák és halványodhatnak a karikák. Az elektorstimulációs eljárást kombináljuk hatóanyagokkal is, mely során a mimikai izmok stimulálásával, a sejtműködés aktivizálódik. A bőr kollagén és elasztin termelését növeljük, a bőr oxigén ellátottságát szintén. A face lifting gép egy korszerű, nagyon eredményes mikroáramú ránckezelő technika. Az izom-összehúzódások, bizsergő érzést okoznak, pici áramérzettel. A feszes arckontúr megtartásához érdemes arc izom tornát végezni, a segítségével a megereszkedett arcizmok újra formálódnak. Eltűnik a megereszkedés és a petyhüdtség, tónusossá válik a bőr. A készülék mikroárammal működik. Kúraszerűen javasolt kezelés, 6-12 alkalom egy kúra, havonta 1-2-szer, fenntartó kezelés 4-6 hetente 1 alkalom. Cél a ráncok kialakulásának a késleltetése, ha már kialakultak, a finomításuk, halványításuk. A kezelésektől a bőr tömörebb és feszesebb lesz.


Maszk: CARBOXY TERÁPIA - Non-invazív széndioxidos arckezelő szett magas hatóanyag tartalommal és extra növényi kivonatokkal.

Az öregedéssel a bőr oxigénfelvétele csökken, a sejtek nem megfelelő működése pedig felgyorsítja az öregedés látható jeleit. A bőr elveszíti rugalmasságát és egészséges kinézetét. A Carboxy szén-dioxid terápia non-invazív kezelése belülről fejti ki hatását, aktiválja a fibroblasztok kollagén termelését, csökkenti a gyulladásos folyamatokat, javítja a mikrokeringést.

Szérumok: pl. PREMIUM BIO PLACENTA szérum 5 különböző növekedési faktorral (EGF, BFGF, AFGF, VEGF, IGF-1), + Hyaluronsav és E-vitamin hozzáadásával azonnali, látványos bőrkép javulást eredményez. Fokozza a bőr természetes megújulási folyamatait, javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncokat, fokozza a kollagén és elasztin szintézist, valamint elősegíti a bőrfiatalítást.

Az innovatív arckezelések elengedhetetlen hatóanyag komplexe.
5 növekedési faktor szinergikus hatást fejt ki a bőrre: Ránctalanít, fiatalít, fokozza a bőr rugalmasságát, hidratál, sejtvitalizál. 

Befejező krém: A legérzékenyebb szemkörnyékre is alkalmazható szemkörnyék ápoló egy igazi hatóanyag bomba amely minden szemkörnyéki problémát kezel. A szemkörnyék vékony bőrére kifejlesztett formula 10 különböző Peptidet, 6 különböző felszívódó kollagént, 3 különböző molekulaméretű Hialuronsavat, Panax Ginzenget, Niacinamidot, Ázsiai botanikus növényi kivonatokat, Lactobacillust és vitaminokat tartalmaz.

BIOPLACENTA bőrre gyakorolt hatása

  • minden bőrtípusra
  • ránctalanító, öregedésgátló
  • hidratáló és fiatalító tulajdonságú
  • látványosan csökkenti a hegek mélységét
  • átstrukturálja a hegszöveteket
  • segíti a sebgyógyulást
  • fokozza a bőr természetes megújulását
  • belülről kifelé erősíti a bőrt
  • serkenti a sejtmegujúlást
  • serkenti a kollagén szintézist

vagy

BOTO-RX BOOSTER szérumos kezelés
Prémium ampulla oldott Botox-al. Intenzív, ránctalanító, feszesítő hatás. Segít a pórusok minimalizálásában, a ráncok csökkentésében, valamint a finom vonalak, szarkalábak, mosolyvonalak enyhítésében is hatékony.

Hármas hatású szemkörnyék ápolás

Kiváló minőségű aktív összetevőket tartalmaz, így biztosítva a szemkörnyék hatékony ápolását.

Revitalizálja a fáradt szemeket és csökkenti a fáradtság, a sötét karikák és a finom vonalak jeleit.

Különösen ajánlott azok számára, akik szem alatti táskáktól, karikáktól szenvednek.

Sötét karikák: Panax ginseng és a fermentált lactobacillus összetevői, világosítják és csökkentik a szem alatti sötét karikák láthatóságát.
Puffadtság: 10 különböző Peptide komplexe többek között enyhíti a folyadék-visszatartás tüneteit, csökkenti a fáradt, karikás, duzzadt szemkörnyékre jellemző tüneteket.

Finom vonalak és ráncok: A biomimetikus peptidek és a 6 különböző kollagén keveréke javítja a bőr rugalmasságát és kisimítja a finom vonalakat és ráncokat.

Szabadalmaztatott "lipo-filling " hatású Volufiline összetevője pedig belülről aktiválja a szemkörnyéki kevés zsírszövetet.
Hidratálás és táplálás: A 3 kölönböző molekulaméretű hialuronsav és a kollagén mélyen hidratálja és javítja a bőr textúráját.
Nyugtatás: A Panax ginseng és a lactobacillus segít megnyugtatni és érzékeny szem alatti területet.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában