Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Rejtett szemhéj eltüntetése

2023.07.25

Rejtett szemhéj eltüntetése nehéz feladat, inkább feszesíteni tudjuk. Fiatalosabb és üdébb arc,  lógó szemhéj, csüngő bőrréteg kezelése. Biodroga szemkezelés az arckezelésekbe építve. A legtöbb vendégem a szem körüli ránc zavarja. Te mindent megteszel azért, hogy ápold a szem körüli bőrt? Egyik kedvenc szemápolóm a kezeléseimbe beépítettem. Feszesítő szemkörnyékápoló az innovatív Novo Peptide3 technológiával. A Novo Peptide3 technológiával és az aminosavval az arginin háromszoros öregedésgátló erőt biztosít a feszes és ragyogó szemkörnyékért. A vonalak és ráncok minimálisra csökkennek, a bőr rugalmassága és tónusa javul.

A lógó szemhéjak, a sötét karikák és a kiszáradási vonalak láthatóan csökkennek. A Firming Eye Care háromszoros öregedésgátló hatást kínál a feszes és ragyogó szemkörnyékért. Minimalizálja a vonalakat és ráncokat. Javítja a bőr rugalmasságát és tónusát. Láthatóan csökkenti a lelógó szemhéjat, a rejtett szemhéj eltüntetése kúraszerűen. Minimalizálja a sötét karikákat és a szárazság vonalait.

Hatóanyagok:

L-arginin aminosav:

L-arginin aminosav: kulcsfontosságú szerepet tölt be az epidermális barrier funkció kialakításában és fenntartásában.Javítja a stratum corneum vízmegkötő képességét és támogatja a vérgázok, tápanyagok és folyadékok eloszlását a bőrben.

Novo Peptide³ technológia:

A Novo Peptide³ Technology a Clothide, Pentalactin és Tripeptide-5 erőteljes öregedésgátló komplexe. Elősegíti a bőr tónusát és rugalmasságát. A vonalak és ráncok feszesebbek.

Ezenkívül a Novo Peptide³ technológia elősegíti az arcbőr ragyogását és egyenletességét.

Mentes:Ásványi olaj, parabének és mikroműanyag részecskék.PEG-ek.Szilikonok. Színezékek.Állati eredetű összetevőkből.Laktózt tartalmazó összetevőkből. Kép forrása: Biodroga


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában