Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Szemkörnyék kozmetika Pécelen

2023.03.17

Szemkörnyék kozmetika Pécelen

Több szemránckezelő anyag és gép közül tudok válogatni, annak függvényében milyen szem körüli problémával érkezel hozzám. Felsorok párat..


1.Szemkezelés, ami intenzíven hidratálja a szemhéj bőrét. Csökkenti a fekete karikákat. Hyaluronsavat és kávét tartalmaz, a zöld kávéból származó koffein például serkenti a bőr vérkeringését, és segít megszüntetni a bőr energiahiányát. Anti-stressz komplexet, E-vitamint és shea vajat is tartalmaz.


2.Feszesítő, feltöltő szemkezelés, simítja és feszesíti a szem környékét. Küzd a bőröregedés ellen, háromféle peptiddel, hialurosavval, ligetszépe olajjal és periorbitális-komplexszel táplálja az érett szemkörnyéket, a spilanthol botoxszerű hatása enyhíti az izomzattal összefüggő bőrfeszülést és csökkenti a ráncokat. A méz táplálja a bőrt, rugalmassá és puhává varázsolja, a méz bőrregeneráló tulajdonságokkal is rendelkezik. Megemeli a szemhéjat, és csökkenti a fekete karikákat. Kép forrása: Biodroga


3.A rugalmasságát és feszességét veszített szemkörnyék ránctalanító hatású szérumos kezelése. A sejtmegújító hatóanyagokat tartalmaz, megemelik a felső szemhéj bőrét. Csökkenti a mimikai ráncokat. A bőr természetes méregtelenítő folyamatait beindítva csökkenti a szemkörnyéki karikákat, duzzanatokat. 

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában