Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Szemöldök laminálás árak

2023.06.24

Szemöldök laminálás árak

A szemöldök laminálás árak a minőségi anyagok és a kezelési idő függvénye. A szemöldök laminálás népszerű kezelés, de hosszú szemöldök esetén javaslom. A szemöldök laminálás látványos kezelés, ha vigyázol rá, akkor hosszantartó hatást kaphatsz. A szemöldök-laminálás azaz a szemöldök lifting elérhető a régi vendégeknek.

Szemöldök-laminálás

Allergia vizsgálat szükséges a kezelés előtt, mert az anyagok tudnak veszélyesek is lenni, ha valaki allergiás. Beleegyező nyilatkozat szükséges! Sajnos egy olyan vendégnél is kialakulhat allergia akinek évek óta kezeljük a termékkel. A szőrszál kihullhat a bőr sebesedhet, egy ártatlannak tűnő szemöldök festésnél is, így fő az óvatosság.

SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS

A szemöldök szálakat egyenesre fésüljük, majd fixáló zselé segítségével a várt irányba állítjuk őket. Az eredmény 6-8 héten át tartós lehet, ezután ismételhető. Szemöldök laminálás - Dögös szemöldök egy kezeléssel, a szemöldök laminálás az igéző pillantásért. A szemöldök laminálás természetesen dús és tartós eredményt ad 6-8 hétig. A szemöldök-laminálás vagy más néven szemöldök lifting egy új kozmetikai kezelés. A szemöldök laminálással, azonos irányba állíthatók a szőrszálak.

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

A kezelés körülbelül 30 percet vesz igénybe. Előtte 24 -48 órával bőrteszt kötelező! Csak régi vendégeknek az esetleges allergiák kiszűrése miatt!

A szemöldök laminálás utáni egy-két napban kerülni kell, hogy a szemöldök területét víz, extrém hő, gőz, vagy olajos kozmetikumok, savak érjék. Hennát nem javaslok, van saját festéke.

MIT NEM SZABAD SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS UTÁN?

Az első 48 órában kerülendő az erős sminklemosók, radírok, hámlasztók, illetve olaj bázisú készítményeket, savak a szemöldök területén. Nem szabad dörzsölni.

Ha bármilyen irritáció lép fel, hideg vizes borogatást kell helyezni a területre, és értesíteni a háziorvost.


Szemöldök lifting 

Szemöldök-laminálás más néven szemöldök lifting, a szemöldök megformázása. A szemöldök laminálás gyorsan népszerű lett a vendégek között.

Henna Szemöldök Styling - Szemöldökfestés  

A szemöldök hangsúlyosabb lesz, a hiányos szemöldök hibákat is korrigálhatjuk általa.

Tartóssága akár a 6 hetet is elérheti, bőrön pedig akár 2 hétig is fennmaradhat.

Mikor nem javasolt?

pozitív allergiateszt  (kötelező)

botox vagy ráncfeltöltést követően

ha a szemhéj, szemöldök gyulladt

napégés esetén

érintett területen bőrbetegség, sérülés van

kemoterápiás kezelés alatt

bármilyen szembetegség esetén

közvetlen szemöldöktetoválás után


Szemöldök laminálás árak

Szemöldök laminálás árak a minőségi anyag és a munkaidő függvénye. Szépen ívelt, dús szemöldök, természetes hatással. A szemöldök laminálás azonnali látványos arckezelés, ha vigyázol rá, akkor hosszantartó hatást kaphatsz. A szemöldök-laminálás azaz a szemöldök lifting egy új kozmetikus eljárás a szemöldök szép megformázásában. A szemöldök laminálás, szemöldök lifting népszerű kezelés. A szemöldök szálakat egyenesre fésüljük, majd fixáló zselé segítségével a várt irányba állítjuk őket. Az eredmény 6-8 héten át tartós lehet, ezután ismételhető. Szemöldök lifting. A szemöldök-laminálás azaz a szemöldök lifting egy eljárás a szemöldök természetes megformázásában. Szemöldök stylist az arcformához illő tervezés, megfelelő színválasztással. Mindenki vágyik a természeteshatású, látványos, tartós szempilla és szemöldök lifting eljárásra.

Inlei szemöldök laminálás

Szemöldök laminálás

Inlei

Az InLei® egy olasz márka, mely egy komplex, tudományosan is alátámasztott, tápláló, erősítő, hosszabbító, és göndörítő kezelést kínál a szempillák, és szemöldökök számára. Forrás: Inlei

A Brow Bomber innováció a szemöldök laminálás szolgáltatásban, rendezett, formázott, egészséges fényű, táplált szemöldököt eredményez. A kezelés során tartósan formázzuk a szemöldök szálakat, a formázást szemöldökszedéssel tökéletesítjük, festéssel az arc tónusaihoz igazítjuk a szemöldök színét, és végül egy mélyre ható tápláló vajas pakolást kenünk fel. A kezelés eredménye dús, egészséges, az arc adottságaihoz igazított divatos szemöldök.
A kezelés hossza 40-60 perc, tartóssága 4-8 hét, érdemes kb. 4-8 hetente ismételni a kezelést az eredmény fenntartása érdekében.

Ha szereted a szép szemöldököt, válaszd az InLei Szemöldök Laminálást tartós festéssel és formázással. Szemöldöklaminálás, szemöldök styling, azaz szemöldökfestés és inLei Brow Bomber szemöldöklaminálás, csipeszes vagy gyantás szemöldökszedéssel. Inlei szemöldök laminálás ára: 15.000 Ft.

Szemöldök lifting

Természetesen ívelt szempilla a hosszú és közepesen hosszú szempillákból. Nagyon látványos, ívelt szempilla azoknak, akik nem akarnak műszempillát, esetleg allergiásak a műszempilla ragasztóra. Hosszú akár 6-8 hétig tartó szempilla lifting. Szempilla emelés göndörítés.


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában